Antena Meniu Search
x

Video "Sunt sub sedative, sunt sub perfuzii". Rudele Georgianei sunt în stare de şoc: tânăra a pierit subit în accidentul aviatic din Giurgiu. Iubitul îi făcuse cadou zborul

Destin frânt. Georgiana, tânăra care a pierit în tragedia aviatică din Giurgiu, primise cadou zborul de agrement de la iubitul ei. S-a suit în avionul de mici dimensiuni, fericită că va trăi o nouă experienţă. Avea planuri mari, urma să se logodească şi adora să călătorească. În oraşul natal, toţi sunt alături de părinţii devastaţi de durere.

de Adrian Obreja

la 29.08.2022, 19:42

Vezi și

Avionul de mici dimensiuni a decolat de pe Aerodromul din Letca Nouă. O manevră greşită, inexplicabilă, iar aparatul de zbor s-a prăbuşit. Din avion a mai rămas doar un morman de fiare. La manşă era Valentin Anghel, un fost pilot de linie cu multă experienţă. Lângă el, Georgiana, tânăra de 28 de ani, care se bucura de frumuseţea.zborului. Primise experienţa cadou de la iubitul ei. După nenorocire, tânărul a postat mai multe mesaje de adio pe reţelele sociale.

Ancheta continuă pentru a afla cu exactitate ce a dus la tragedia în care au murit două persoane

"Îţi mulţumesc pentru infinitele momente de bucurie, îţi mulţumesc pentru că ai avut răbdare cu mine. Te iubesc şi sper măcar ţie să îţi fie bine. Ştii că aş fi ales fără să clipesc să fiu în locul tău la zborul ăla şi aş fi zâmbit înainte de impact, împăcat că sunt eu şi că nu mai urmezi tu", a fost mesajul postat de tânăr. Georgiana a copilărit în oraşul Panciu din Vrancea, dar locuia în Bucureşti unde lucra la un cabinet notarial. În localitatea natală, oamenii sunt şocaţi şi au un gând bun pentru părinţii devastaţi de durere. "Sunt sub sedative, sunt sub perfuzii. Dimineaţă când am ajuns erau întinşi în pat, sub perfuzii, să poată facă faţă situaţiei", a declarat o verişoară a tinerei.

"Pe lângă că era o fata frumoasă, era şi deşteaptă şi cuminte şi toate mergeau într-un sens frumos. Urma să se logodească curând şi toate ar fi trebuit să meargă pe un făgaş normal şi frumos. Nu a fost să fie. Oameni la locul lor, oameni potoliţi, oameni cu frică de Dumnezeu", a declarat Nicu Mărescu, primarul din Panciu. "Foarte jovială şi muncitoare, foarte muncitoare. E greu să vorbesc la timpul trecut despre ea, pentru că nu pot să cred. Sunt încremenită, de ieri doar plâng şi postez imagini cu ea", a declarat Maricica Apreotesei, fosta dirigintă. Georgiana era pasionată de călătorii. Şi posta pe reţelele sociale fotografii din toate locurile în care călătorea. Tânăra va fi înmormântată la Panciu. Ancheta continuă pentru a afla cu exactitate ce a dus la tragedia în care au murit două persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » "Sunt sub sedative, sunt sub perfuzii". Rudele Georgianei sunt în stare de şoc: tânăra a pierit subit în accidentul aviatic din Giurgiu. Iubitul îi făcuse cadou zborul