Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video SURSE: Dana Marijuana avea cea mai importantă reţea de droguri din Vama Veche. Ar fi avut nume de cod și o parolă specială pentru clienți

Apar noi informatii în cazul Dana Marijuana. Surse spun că fosta cântăreaţă de hip-hop avea cea mai importantă reţea de droguri din Vama Veche. "Doamna Dana", aşa cum era supranumită fosta artistă, ar fi vândut substanţe letale inclusiv copiilor. Cei care voiau să cumpere droguri, ar fi fost obligati să scrie un cod la intrare. 

de Cristina Niță

la 24.08.2024 , 14:57

Dana Marijuana avea o rețea bine pusă la punct și devenise cunoscută în Vama Veche. Ținta ei erau copiii. Pentru a le atrage atenția le vindea pastila ecstasy, denumită "super Mario" în trei culori. Pastila are un potențial letal, fiind foarte concentrată.

Cântăreaţă de hip-hop avea cea mai importantă reţea de droguri din Vama Veche

Doza este de patru ori mai mare decât cantitatea folosită în pastilele normale de MDMA. Artista avea și un nume de cod "Doamna Dana". În comunicarea cu traficanta consumatorii erau nevoiți să folosească un cod scris pe un container. 

Vezi și

Pentru a nu atrage atenția, containerul e poziționat într-o zonă nepopulată iar femeia supraveghea zona urcându-se pe el. Pentru a-și proteza substanțele interzise, dar și banii obținuți din vânzarea lor, Marijuana încuia depozitul cu lacăte. 

Cristina Niță Like

Ce iubesc la profesia asta? E simplu. Faptul că nicio zi nu seamănă cu cealaltă.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » SURSE: Dana Marijuana avea cea mai importantă reţea de droguri din Vama Veche. Ar fi avut nume de cod și o parolă specială pentru clienți