Antena Meniu Search
x

Unul dintre suspecţii în cazul fetiţei batjocorite şi ucise în Baia Mare, găsit mort în râul Lăpuş. Vlăduţ avea 14 ani şi era bănuit că a omorât-o pe micuţa Estera (Video)

Unul dintre suspecţii în cazul oribilei crime din Baia Mare, când o fetiţă de 5 ani a fost batjocorită şi ucisă, a fost găsit mort.

Primul suspect audiat în cazul crimei de la Baia Mare în care Estera, o fetiţă de cinci ani a fost violată şi apoi ucisă, s-a înecat în apele unui râu. Băiatul de 14 ani, care a fost interogat de criminalişti în luna aprilie, venise la scăldat. Scafandrii i-au găsit cadavrul după aproape 2 ore de căutări.  

Băiatul în vârstă de 14 ani s-a înecat ieri în râul Lăpuş, în zona Cătălina.

Alerta a fost dată în după-amiaza zilei de duminică, 10 iunie. Băiatul ar fi mers la scăldat cu alţi doi prieteni, dar a dispărut sub apă. La faţa locului a ajuns un echipaj al ISU Maramureş cu o barcă, pentru a căuta copilul înghiţit de ape.

După două ore de căutări, scafandrii au reuşit să scoată la suprafaţă corpul neînsufleţit al băiatului. Cadavrul a fost preluat de medicii legişti şi transportat la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Surse judiciare citate de presa locală spun că Vlăduţ, băiatul înecat în Lăpuş, este unul dintre suspecţii în cazul crimei de la Cuprom.

Reamintim că în urmă cu o lună, micuţa Estera era ucisă la câteva sute de metri de casă. Nici până în ziua de azi, anchetatorii nu au găsit, însă, făptaşul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Unul dintre suspecţii în cazul fetiţei batjocorite şi ucise în Baia Mare, găsit mort în râul Lăpuş. Vlăduţ avea 14 ani şi era bănuit că a omorât-o pe micuţa Estera (Video)