Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Suspecţii în cazul bărbatului înjunghiat la Buzău au fost prinşi. Doi dintre agresori sunt copii de 13 ani

Poliţiştii i-au prins pe cei trei indivizi care au comis atacul sângeros din centrul Buzăului, fiind vorba despre un bărbat de 41 de ani şi doi copii de 13 ani. Toţi trei au fost duşi la audieri.

de Redactia Observator

la 14.09.2018 , 13:58

Suspecţi prinşi în cazul bărbatului înjunghiat la Buzău Doi dintre suspecţii în cazul bărbatului înjunghiat la Buzău sunt copii - Buzoienii.ro/

Poliţiştii i-au prins pe cei trei indivizi care au comis atacul sângeros din centrul Buzăului, fiind vorba despre un bărbat de 41 de ani şi doi copii de doar 13 ani. Toţi trei au fost duşi la audieri.

Potrivit IPJ Buzau, agresorii sunt un bărbat de 41 de ani, fiul său de 13 ani şi un nepot de aceeaşi vârstă. Cel care ar fi înjunghiat victima este buzoianul de 41 de ani, însă şi minorii au participat la agresiune, spun anchetatorii.

Atacul sângeros din centrul Buzăului, unde un bărbat a fost înjunghiat, a izbucnit pe terasa unui bar, în urma unei discuţii mai aprinse, potrivit martorilor. Bărbatul de 45 de ani ar fi intrat în conflict cu un bărbat de 41 de ani căruia i-ar fi vândut mărfuri care nu ar fi fost în regulă din punct de vedere calitativ. scrie News.ro.

Articolul continuă după reclamă

Victima a ajuns la spital cu plăgi la cap, coaste şi picioare, acesta pierzând o cantitate importantă de sânge. Medicii au identificat pe corpul său 13 tăieturi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Suspecţii în cazul bărbatului înjunghiat la Buzău au fost prinşi. Doi dintre agresori sunt copii de 13 ani