Antena Meniu Search
x

Suspecţi de contrabandă cu ţigări, prinşi cu focuri de armă

Poliţiştii români de frontieră de la Dorohoi şi de la Botoşani au fost obligaţi să tragă focuri de armă pentru a prinde persoane suspectate de comiterea infracţiunii de contrabandă cu ţigări.

de Redactia Observator

la 28.03.2021, 12:39

Poliţiştii de Frontieră vor să descopere toţi membrii grupării de contrabandă cu ţigări
Ţigările transportate de suspecţii de contrabandă valorează peste 60.000 de lei - Poliţia de Frontieră
  • Ţigările transportate de suspecţii de contrabandă valorează peste 60.000 de lei.

Incidentul s-a produs pe raza localităţii Pomârla, din judeţul Botoşani, unde poliţiştii de frontieră de la Dorohoi şi de la Botoşani au organizat o acţiune comună pe linia combaterii contrabandei cu ţigarete.

Conform Poliţiei de Frontieră, suspecţii se deplasau din marginea localităţii Pomârla către interiorul ţării, transportând colete voluminoase. La vederea poliţiştilor de frontieră, suspecţii au abandonat coletele şi au încercat să se refugieze într-o pădure din apropiere. Au sperat că se pot ascunde, profitând de întuneric şi de condiţiile meteo nefavorabile.

Poliţiştii români de frontieră au făcut uz de armă pentru a-i prinde pe suspecţi. S-au tras patru focuri de armă în plan vertical, fără a se înregistra victime sau daune materiale.

Ţigările transportate de suspecţii de contrabandă valorează peste 60.000 de lei

În urma anchetei s-a stabilit că suspecţii transportau 120.000 de ţigarete, valoarea mărfii fiind stabilită la peste 60.000 de lei. Ţigările de contrabandă au fost ridicate de poliţişti pentru continuarea cercetărilor.

Poliţiştii români de frontieră au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de contrabandă cu ţigări, iar cercetările continuă pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Suspecţi de contrabandă cu ţigări, prinşi cu focuri de armă