Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Suspectul crimei din Brăila ar fi ucis-o pe Marina în doar 30 de secunde, şi-a schimbat hainele şi şi-a văzut de drum. Care a fost prima lui reacție

Criminalul medicului stomatolog din Brăila a fost prins seara trecută. E vorba despre un bărbat eliberat recent din închisoare, cu un bogat trecut infracţional. Individul nu recunoaşte crima şi refuză să comunice cu poliţiştii. Potrivit presei locale, însă, ar fi fost filmat de camerele de supraveghere intrând şi ieşind din cabinet. Ar fi ucis-o pe doctoriţă în 30 de secunde. Apoi şi-a schimbat hainele şi şi-a văzut de drum. Nimeni nu ştie, momentan, care a fost motivul crimei. 

de Redactia Observator

la 21.07.2024 , 13:15

Reporter: "Te consideri vinovat, măcar ai ceva să îţi reproşezi?"

Suspect crimă: "Nu."

Reporter: "Nu ai nimic să-ţi reprosezi?"

Vezi și

Suspect crimă:"Nu."

Pe acelaşi subiect

Reporter: "Nu ai omorât-o pe doctoriţă?"

Suspect crimă: "Nu"

Suspectul crimei din Brăila a fost prins seara trecută

Suspectul crimei din Brăila a fost prins seara trecută, pe o stradă din oraş, în urma unui filaj al autorităţilor. El a fost căutat timp de 4 zile de poliţişti. În faţa poliţiştilor, bărbatul nu a declarat nimic. Probele biologice au fost însă definitorii şi au dus la prindea şi reţinerea lui. Autorităţile spun că este vorba despre o crimă cu premeditare.

"A plecat de la Galaţi cu un taxi, a venit în Brăila, şi-a schimbat hainele pe parcursul traseului până la cabinetul stomatologic", Ionel Gîlcă, procuror. 

"Ce a făcut după ce a plecat de la cabinet?", a întrebat un reporter.

"Din nou a urmat un traseu până în zona gării, iar şi-a schimbat hainele, adidaşii, haina cu care a fost îmbrăcat, le-a aruncat, le-am identificat, urmează să fie expuse şi la expertizare", Ionel Gîlcă, procuror. 

Bărbatul de 39 de ani este din Brăila şi are mai multe atencedente penale

"Infracţiunile sunt comise în Germania şi Franţa, foarte multe. Infracţiuni cu violenţă. A fost eliberat în martie. Bine, el era urmărit internaţional, în baza unor mandate internaţionale a fost arestat", a mai adăugat Ionel Gîlcă, procuror. 

Teribila crimă de care este acum acuzat a avut loc marţi. Victima, o femeie de 41 de ani din Republica Moldova, medic stomatolog, a fost găsită de femeia de serviciu a cabinetului medical într-o baltă de sânge, după ce a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit. Arma crimei şi telefonul femeii nu au fost încă găsite. Poliţiştii iau în calcul şi varianta ca bărbatul reţinut să fi fost plătit să o omoare. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Suspectul crimei din Brăila ar fi ucis-o pe Marina în doar 30 de secunde, şi-a schimbat hainele şi şi-a văzut de drum. Care a fost prima lui reacție