Antena Meniu Search
x

Video Sute de căţei de rasă din ţară şi din străinătate se întrec în frumuseţe la Bistriţa. Câştigătorii vor fi premiaţi cu diplome, dar şi cu hrană din belşug

Sute de câini de rasă, din toată ţara, dar şi de peste hotare, se întrec, weekendul acesta, la Bistriţa. Patrupezii vor încerca să cucerească inimile tuturor cu frumusețea și grația lor. Câştigătorii vor fi premiaţi cu diplome, dar şi cu hrană din belşug.

de Redactia Observator

la 14.04.2024, 16:23

Vezi și

Și-au etalat blănițele, ținuta impetuoasă și au arătat că sunt cei mai chipeşi din rasa pe care o reprezintă. 

Femeie: El este campion de România. Este un căţel senzaţional, cu un temperament senzaţional, ceea ce pentru yorkshire este mai greu de obţinut. 

Bărbat: De 6 ani ne ocupăm cu rasa pomeranian. Ne-am luat această fetiţă din Serbia de poodle red toy. 

Bărbat: Suntem din Ucraina. Participăm cu mai multe rase ca Labrador Retriever, Golden Retriever. Câinele aduce mai multă bucurie în viaţă.

Femeie: Suntem din Letonia. Am călătorit prin diferite ţări, diferite expoziţii canine, iar apoi ne-am decis, de ce nu şi România?

Sute de căţei de rasă din ţară şi din străinătate se întrec în frumuseţe

Dar ca să fie cât mai prezentabili, căţeii au nevoie de o toaletare ca la carte.

Denisa Sârbu, - groomer canin: Cosmetizarea lor constă în a îi spăla o dată pe săptămână, în a îi hidrata, a îi întinde firul de păr, în a îi tunde să nu le crească excesiv părul.  

Raimond Petruț - reporter Observator: Siena este de o frumuseţe izbitoare şi face parte din rasa Samoyed. Siena, spune ceva pentru noi. Nu vrea să spună nimic, în schimb este foarte, foarte frumoasă şi aşteaptă cu nerăbdare să intre într-un concurs de Miss Canin.

Organizatorii spun că, de la an la an, numărul stăpânilor de câini care participă la expoziţie creşte tot mai mult.

Matilda Gubesch - organizator: Vrem în fiecare an să fie mai reuşit, mai multe exemplare. Să avem premii, să fie toată lumea mulţumită, mai ales cei care vin pentru prima dată sunt aşa de fericiţi când primesc premii. 

Concursul la care participă blănoși, atât din România, cât şi din alte 10 ţări, precum Polonia, Franţa, Austria sau Olanda, continuă și astăzi la Bistrița. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Sute de căţei de rasă din ţară şi din străinătate se întrec în frumuseţe la Bistriţa. Câştigătorii vor fi premiaţi cu diplome, dar şi cu hrană din belşug