Antena Meniu Search
x

Sute de mesaje de adio pentru Denisa, tânăra din Gorj care a murit în accidentul de la Lugoj: 'Sună-mă şi spune-mi că nu e adevărat!'

Sute de prieteni ai Denisei, tânăra de 19 ani care a murit în accidentul de la Lugoj, au postat mesaje de adio pe Facebook.

Sute de prieteni ai Denisei, tânăra de 19 ani care a murit în accidentul de la Lugoj, au postat mesaje de adio pe Facebook.

"Inima mea, hai înapoi. De ce ai plecat şi m-ai lăsat singură? Cine mă mai sună pe mine să îmi povestească toate tâmpeniile, cine mai e lângă mine acum? De ce m-ai lăsat tocmai acum când ştiai că îmi e greu? De ce inima mea? De ce? Te rog frumos. Sună-mă şi spune-mi că nu e adevărat. Spune-mi că e un coşmar şi că eşt bine. Te iubesc şi nu te voi uita niciodată", a scris Alexandra pe profilul de Facebook al Denisei.

Pe acelaşi subiect

Denisa Cruceru, în vârstă de 19 ani, din comuna Băleşti, judeţul Gorj, şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, într-un teribil accident pe şoseaua de centură a oraşului Lugoj.

Ea se afla într-un autoturism marca BMW, condus de un tânăr de 21 de ani, atunci când maşina s-a izbit de bordură şi s-a răsturnat într-un sens giratoriu.

În urma impactului, Denisa şi o altă colegă au rămas încarcerate în autoturism, ele fiind scoase de pompierii de la Descarcerare. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

"Deni, nu îmi vine să cred aşa ceva :( Dumnezeu să te trimită într-un loc frumos şi să te odihnească în pace. Îmi pare rau. Chiar nu îmi vine să cred. Condoleanţe familiei!", a scris şi Maria.

Denisa, alături de patru colegi, se îndrepta către Timişoara, acolo unde tânăra din Gorj studia. Ceilalţi tineri aflaţi în BMW au ajuns la spital, doi dintre ei în stare gravă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Sute de mesaje de adio pentru Denisa, tânăra din Gorj care a murit în accidentul de la Lugoj: 'Sună-mă şi spune-mi că nu e adevărat!'