Antena Meniu Search
x

Tânărul de 28 de ani intrat cu 140 km/h în Zidul Morţii din Suceava, plâns de prieteni: "Ce-ai făcut băi Alex, băi?!"

Tânărul de 28 de ani intrat cu 140 km/h în Zidul Morţii din Suceava e plâns amar de prieteni:"Ce-ai făcut băi Alex, băi?!", se întreabă toţi cei care l-au cunoscut şi nu înţeleg cum a fost posibil accidentul.

de Redactia Observator

la 16.03.2019, 13:07

Tânărul de 28 de ani intrat cu 140 km/h în Zidul Morţii din Suceava e plâns amar de prieteni:"Ce-ai făcut băi Alex, băi?!", se întreabă toţi cei care l-au cunoscut şi nu înţeleg cum a fost posibil accidentul.

Un tânăr de 28 de ani a murit pe loc după ce a intrat frontal cu autoturismul în peretele dintr-un sens giratoriu, cunoscut drept "Zidul Morţii", pentru numărul mare de accidente fatale înregistrate aici. Era pasionat de motoare şi de viteză, arată fotografiile sale de pe Facebook. Viteza se pare că l-a şi condus spre moarte. Indicatorul din bordul maşinii s-a oprit la 140 de kilometri pe oră.

Alex Acosteoaie a pierdut controlul volanului şi a intrat cu mare viteză în sensul giratoriu. A pierit pe loc în impact.

Aseară Alex era singur în maşină. Pagina sa de Facebook, care poartă urmele pasiunii pentru motoare, este plină acum de mesaje de condoleanţe. "ce ai facut bai alexxx baiii😓😓😓😓😓nu pot sa cred😲😲😲condoleante 😭 Alex Acosteoaie", este mesajul unuia dintre prietenii tânărului.

"Dumnezeu sa te odihneasca in pace Alex 😔😔Greu de crezut așa ceva 😔😔😔", a scris şi Alina. Florin a lăsat şi el un mesaj pe pagina lui Alex: "au ramas doar lacrimi in zadar care nu se vor sterge niciodata din inimile noastre.vei ramane mereu in sufletul meu frate mai mic!Dumnezeu sa te ierte si de acolo de sus sa ne veghezi mereu!"

Neoficial, se pare că poliţia ia în clacul inclusiv sinuciderea, în acest moment, ţinând cont de viteza avută de Alex şi de faptul că s-a izbit frontal de zid, fără vreo intenţie de a frâna. Surse apropiate tânărului susţin că s-ar fi certat cu iubita lui de ăuţin timp şi spusese de mai multe ori că nu are de ce să trăiască. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Tânărul de 28 de ani intrat cu 140 km/h în Zidul Morţii din Suceava, plâns de prieteni: "Ce-ai făcut băi Alex, băi?!"