Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ameninţări uluitoare pe Facebook! Un tânăr ameninţă că va arunca femei în faţa metroului: 'Arunc măcar una până mă prindeţi'

Ameninţări uluitoare LIVE pe Facebook! Un tânăr care se autointitulează 'Colonelu Morteni' a ameninţat că va arunca mai multe femei în faţa metroului.

de Redactia Observator

la 17.01.2018 , 10:55

Ameninţări uluitoare LIVE pe Facebook! Un tânăr care se autointitulează 'Colonelu Morteni' a ameninţat că va arunca mai multe femei în faţa metroului.

Într-un clip video live postat pe reţeaua de socializare, tânărul a anunţat, senin, că va arunca cel puţin o femeie în faţa metroului până să fie prins.

Îmbrăcat în haine negre, precum cele purtate de teroriştii grupării Stat Islamic, bărbatul s-a certat cu câţiva indivizi care l-au ameninţat, iar la rândul său a precizat că 'nu stă să se certe cu ei, ci va acţiona şi le va arunca femeile în faţa metroului'.

Articolul continuă după reclamă

Clipul video a stârnit indignarea a mii de utilizatori ai reţelei de socializare care au distribuit postarea şi au cerut Poliţiei să îşi facă datoria.

Pe acelaşi subiect

"Acest individ ameninta chiar in aceste momente pe LIVE , ca va repeta scena de la metrou , va arunca cel putin o femeie in fata metroului pana il vor prinde autoritatile ! Distribuiti masiv sa ajutam autoritatile sa il identifice pana nu va fi prea tarziu", a scris un tânăr.

Ulterior, pe contul de Facebook al teribilistului a apărut o postare în care a anunţat că poliţiştii i-au făcut dosar penal pentru ameninţare. Câteva minute mai târziu, contul a fost şters.

Ameninţarea referitoare la a arunca o femeie în faţa metroului vine după tragedia produsă la metroul din Bucureşti, acolo unde Alina Ciucu, o tânăra care aştepta metroul, a fost împinsă pe şine de Magdalena Şerban, o femeie cu probleme psihice.

Alina şi-a pierdut viaţa după ce criminala a lovit-o cu piciorul în momentul în care încerca să se ridice de pe şine.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Ameninţări uluitoare pe Facebook! Un tânăr ameninţă că va arunca femei în faţa metroului: 'Arunc măcar una până mă prindeţi'