Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr de 19 ani, din Bistriţa Năsăud, s-a spânzurat în magazia casei. Alex era cel mai mic dintre cei 13 copii ai familiei (Video)

Tragedie în satul Livezile din judeţul Bistriţa Năsăud. Un tânăr de doar 19 ani a recurs la un gest extrem pe care nimeni nu sş-l poate explica. 

de Redactia Observator

la 14.05.2018 , 13:07

Tragedie în satul Livezile din judeţul Bistriţa Năsăud. Un tânăr de doar 19 ani a recurs la un gest extrem pe care nimeni nu şi-l poate explica. 

Şi-a luat viaţa fără să lase vreun bilet în care să-şi explice gestul.

Alexandru era cunoscut în sat ca fiind un copil cuminte, silitor, ascultător şi care voia din toamnă să urmeze cursurile Facultăţii de Drept din Cluj, dorinţa lui fiind aceea de a ajunge procuror.

Articolul continuă după reclamă

A terminat anul trecut Colegiul Andrei Mureşanu din Bistriţa şi de 6 luni lucra la o fabrică.

Băiatul provenea dintr-o familie cu 13 copii, tatăl lui fiind căsătorit de două ori. Are 10 copii cu prima soţie, care a murit de cancer şi 3 din a doua căsătorie. 

Alex era cel mai mic. Tatăl lui, cu care acesta locuia în casă, l-a vazut ultima dată vineri după amiază şi de atunci a crezut că e plecat cu un grup de tineri de la o biserică din localitate. 

În această dimineaţă, bărbatul, care are 85 de ani, a mers în magazia casei şi şi-a găsit fiul fără suflare, cu ştreangul de gât. 

Omul a chemat salvarea, însă medicii ajunşi la faţa locului nu mai avut altceva de făcut decât să constate decesul.

Cadavrul tânârului a fost transportat la morga spitalului unde cei de la medicină legală urmează să stabilească cauza morţii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Un tânăr de 19 ani, din Bistriţa Năsăud, s-a spânzurat în magazia casei. Alex era cel mai mic dintre cei 13 copii ai familiei (Video)