Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Răsturnare de situaţie în cazul tânărului din Bistriţa care a omorât două fetiţe care mergeau cu colindul (Video)

Răsturnare de situaţie în cazul tânărului din Bistriţa care a furat maşina tatălui său şi a omorât două fetiţe care mergeau cu colindul.

de Redactia Observator

la 23.02.2018 , 11:17

Răsturnare de situaţie în cazul tânărului din Bistriţa care a furat maşina tatălui său şi a omorât două fetiţe care mergeau cu colindul.

Tragedia s-a petrecut chiar de Bobotează, atunci când tânărul în vârstă de numai 16 ani a băut peste măsură şi apoi a furat maşina tatălui său, o autoutilitară marca Volkswagen.

Articolul continuă după reclamă

El a lovit două persoane în localitatea Tureac din judeţul Bistriţa-Năsăud, iar apoi a spulberat cinci copii în localitatea Mureşeni.

Pe acelaşi subiect

În urma accidentului, două fetiţe în vârstă de 14, respectiv 16 ani, şi-au pierdut viaţa, iar alte trei fete şi o tânără de 36 de ani, au fost grav rănite.

Doua fetite au murit dupa ce au fost spulberate de masina condusa de minorul de 16 ani

Dacă iniţial faptele minorului au fost tratate ca infracţiuni la regimul rutier, încadrarea juridică s-a schimbat în omor calificat, infracţiune pentru care minorul riscă închisoarea pe viaţă.

Decizia a fost luată de procurorii care au hotărât că faptele minorului au fost planificate şi sunt atât de grave încât trebuie pedepsite drastic.

Dacă ar fi fost cercetat pentru infraţiuni la regimul rutier, minorul risca o pedeapsă de maxim şapte ani de închisoare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Răsturnare de situaţie în cazul tânărului din Bistriţa care a omorât două fetiţe care mergeau cu colindul (Video)