Antena Meniu Search
x

Video Tânăr de 14 ani, înjunghiat în plină stradă de un coleg de școală, în Iași. Adolescentul a fost operat de urgență. Agresorul, internat la Socola

Caz șocant, în Iași. Un adolescent de 14 ani a fost înjunghiat de un alt coleg, în plină stradă. Tânărul a ajuns la spital și a fost operat de urgență. 

de Redactia Observator

la 14.07.2023, 14:41

Vezi și

Atacul s-a petrecut în plină stradă. Adolescentul a fost înjunghiat de un alt coleg și a ajuns de urgență la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iaşi, acolo unde a fost băgat imediat în operație. A fost înjunghiat în partea stângă a corpului și, din fericire, agresorul a ratat organele vitale  şi orice vas major de sânge, potrivit.

Înjunghiat în plină stradă de un coleg de școală

Medicii au găsit și alte răni pe corpul adolescentului. El avea o tăietură pe brațul stâng, obţinută, cel mai probabil, tot în urma conflictului.

Băiatul se află în stare stabilă la spital și, după ce a depus mărturie, agresorul a fost identificat, prins de polițiști și ulterior internat la Institutul de Psihiatrie Socola. Nu se știe de la ce a izbucnit conflictul dintre cei doi. Se bănuiește că arma folosită de agresor ar fi un cuțit sau o altă armă ascuțiță. Deocamdată, arma nu a fost găsită, însă verificările în acest caz continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Tânăr de 14 ani, înjunghiat în plină stradă de un coleg de școală, în Iași. Adolescentul a fost operat de urgență. Agresorul, internat la Socola