Antena Meniu Search
x

Tânăr de 18 ani, accident cumplit în Pângăraţi: A pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un perete de beton. Un pasager de 20 de ani rănit

Accident grav în Neamţ. Un tânăr de 18 ani a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un perete de beton, în localitatea Pângăraţi. Un pasager de 20 de ani a fost rănit.

de Redactia Observator

la 30.06.2023, 09:38

- Shutterstock

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost rănit într-un accident rutier care s-a produs, în noaptea de joi spre vineri, în localitatea Pângăraţi, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un tânăr, de 18 ani, din Piatra-Neamţ, conducea un autoturism, în localitatea Pângăraţi, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un perete de beton. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unui pasager în vârstă de 20 ani, din Piatra-Neamţ", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu, potrivit Agerpres.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Tânăr de 18 ani, accident cumplit în Pângăraţi: A pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un perete de beton. Un pasager de 20 de ani rănit