Antena Meniu Search
x
LIVE

Tânăr de 21 de ani, grav rănit după ce s-a izbit cu BMW-ul de un autobuz fără pasageri. Accident la Călugăreni

Şoferul unei maşini BMW a fost grav rănit, după ce a fost implicat într-un accident rutier cu un autobuz de transport persoane, pe raza localității sucevene Călugăreni. Tânărul în vârstă de 21 de ani a rămas încărcarcerat, iar ulterior a fost transportat, conştient, la spital. Nu au existat alte persoane rănite.

De Redactia Observator la 24.03.2023, 17:35
Tânăr rănit grav, la Călugăreni, după ce maşina pe care o conducea a intrat în coliziune cu un autobuz
Tânăr rănit grav, la Călugăreni, după ce maşina pe care o conducea a intrat în coliziune cu un autobuz

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost grav rănit într-un accident rutier produs, vineri, pe raza localităţii Călugăreni, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava. Sursa citată a precizat că accidentul s-a produs în urma coliziunii dintre autoturismul condus de tânărul rănit şi un autobuz de transport persoane.

Şoferul de 21 de ani, grav rănit

În urma evenimentului, conducătorul autoturismului a rămas încarcerat, a fost extras de către un echipaj de descarcerare ajuns la locul accidentului şi predat cadrelor medicale şi paramedicale. După ce a primit ajutor de urgenţă la faţa locului, victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri de pecialitate şi tratament. În autobuzul implicat în accident se afla doar şoferul, care nu a necesitat îngrijiri medicale.

La faţa locului au intervenit pompieri militari de la Detaşamentul Suceava cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD B2, iar în sprijinul acestora a ajuns şi un echipaj de la SAJ Suceava. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Tânăr de 21 de ani, grav rănit după ce s-a izbit cu BMW-ul de un autobuz fără pasageri. Accident la Călugăreni