Antena Meniu Search
x

Video Tânăr de 21 de ani, şofer spre propria moarte. Resuscitat după un accident cumplit, şi-a dat ultima suflare la Spitalul din Buzău. "N-a avut timp de nimic"

Un tânăr de doar 21 de ani a murit, la spital, în urma unui accident grav petrecut pe DE 85, în județul Buzău. Acesta intrase în stop cardio-respirator după ce două autoturisme și trei TIR-uri au fost implicate într-un carambol. Trei persoane au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital, unde medicii au luptat pentru salvarea vieții tânărului. În zadar, însă. Acesta n-a mai avut zile.

de Redactia Observator

la 20.03.2023, 17:05

Carambolul s-a petrecut după ce şoferul de 21 de ani nu a observat că în faţa sa era oprit un taxi care intenţiona să vireze la stânga. Când a încercat să-l evite, a produs un accident în lanţ. "Ar fi vorba de o coliziune între două autoturisme şi alte trei autovehicule de mare tonaj. În urma impactului, taximetrul a fost proiectat pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autovehicul de mare tonaj, cât şi cu alte două care circulau din direcţia Buzău către Râmnicu Sărat", a declarat Cosmin Cireşaru, Poliţia Buzău.

Filmul accidentului din Buzău. Șoferul de 21 de ani ar fi circulat cu viteză

Unul dintre şoferii implicaţi în accident susţine că tânărul de 21 de ani circula cu viteză, deşi vizibilitatea era redusă din cauza ceţii. "A avut viteză prea mare pentru treaba asta. Şi nu a mai avut timp de reacţie, frână nu. Taxiul s-a încadrat corespunzător pe banda lui. În timpul ăla treceam pe lângă el pe banda de mers înainte. A încercat să se bage între mine şi taxi, dar nu a reușit, n-a avut timp de nimic",  povesteşte şoferul de camion.

În urma accidentului, tânărul şofer a rămas încarcerat între fiarele mașinii, iar echipajele de intervenţie s-au chinuit să-l ţină în viaţă. "Tânărul în vârstă de 21 de ani, şoferul, a fost transportat la unitatea de primiri urgenţe în stop cardio-respirator, a fost resuscitat. Starea lui este critică. Se fac eforturi mari pentru a fi salvat", a transmis, iniţial, Adriana Bunilă, purtător de cuvânt Spitalul Județean Buzău. Din păcate, însă, medicii nu au mai putut face nimic, iar tânărul a murit.

La spital au ajuns şi tatăl tânărului, dar şi şoferul de taxi. Poliţiştii au întocmit un dosar penal şi continuă cercetările în acest caz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tânăr de 21 de ani, şofer spre propria moarte. Resuscitat după un accident cumplit, şi-a dat ultima suflare la Spitalul din Buzău. "N-a avut timp de nimic"