Meniu
Search
x

Tânăr de 24 de ani, ucis fără milă de iubită la Blaj, în Alba. Băiatul a sfârșit în urma loviturilor de topor

O crimă oribilă a avut loc, în această dimineță, în municipiul Blaj din județul Alba, acolo unde un tânăr de 24 de ani a fost ucis de iubita lui cu aproape zece ani mai mare. Femeia este în custodia anchetatorilor.

De Veronica Micu la 14.09.2021, 11:01

În această dimineață, IPJ Alba a fost sesizat prin 112, cu privire la faptul că un tânăr de 24 de ani, din Blaj, ar fi fost victima unei fapte cu violență în urma căreia și-a pierdut viața.

Principalul suspect este chiar iubita băiatului, o femeie cu aproape zece ani mai mare.

"Din primele cercetări a rezultat că a fost agresat de către concubina sa, o femeie de 33 de ani, care este în custodia anchetatorilor. Cercetarea la fața locului de se efectuează sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor", transmit anchetatorii.

Iubita acuzată de crimă este în custodia Poliției

Pe acelaşi subiect

Potrivit unor surse, se pare că tânărul a sfârșit în urma loviturilor de topor, însă, deocamdată, nimeni nu știe ce a dus la producerea tragediei. 

Femeia de 33 de ani se află în custodia poliției.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Alex Prunean -

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Tânăr de 24 de ani, ucis fără milă de iubită la Blaj, în Alba. Băiatul a sfârșit în urma loviturilor de topor