Antena Meniu Search
x

Tânăr de 25 de ani, băut şi cu permisul reţinut, a intrat cu mașina într-un gard și a fugit, în Neamţ

Un tânăr de 25 de ani a intrat, miercuri seara, cu mașina într-un gard din Târgu Neamț și a fugit de la locul accidentului. După ce l-au găsit, polițiștii au constatat că acesta era băut și avea permisul de conducere reținut.

de Redactia Observator

la 19.10.2023, 10:12

- Shutterstock

Polițiștii au fost sesizați miercuri seara cu privire la faptul că pe o stradă din Târgu-Neamț o persoană a intrat cu autoturismul în gardul unui imobil, după care a părăsit locul producerii accidentului.

În urma investigațiilor făcute de polițiști a fost identificată și depistată persoana în cauză, un tânăr în vârstă de 25 de ani din Răucești, potrivit Mediafax.

Tânăr urcat beat la volan, accident în Târgu-Neamţ

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că tânărul are permisul de conducere reținut.

Polițiștii continuă în acest caz cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și fără permis de conducere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Tânăr de 25 de ani, băut şi cu permisul reţinut, a intrat cu mașina într-un gard și a fugit, în Neamţ