Antena Meniu Search
x

Tânăr de 27 de ani din Bihor, găsit carbonizat în casă. Pompierii chemaţi să stingă flăcările din locuinţă n-au mai putut face nimic

Un tânăr de 27 de ani a fost găsit carbonizat în interiorul unei locuințe din localitatea Luncșoara, județul Bihor, cuprinsă de un incendiu sâmbătă dimineața.

de Redactia Observator

la 29.06.2024 , 10:33

- Shutterstock

În jurul orei 4.50, echipajele Stației de Pompieri Aleșd au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și cu ambulanța SMURD pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Luncșoara, comuna Aușeu.

Potrivit ISU Bihor, incendiul se manifesta violent la unul dintre cele două corpuri ale casei. Pompierii au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite, potrivit Mediafax. În interiorul camerei incendiate a fost găsit corpul carbonizat al proprietarului în vârstă de 27 de ani.

Pompierii au împiedicat propagarea incendiului la cel de-al doilea corp al casei și la casa vecinului aflată la o distanță mică față de flăcări.

Articolul continuă după reclamă

Cauza incendiului este în curs de stabilire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Mergeţi în vacanţă pe litoralul românesc sau în străinătate?
Observator » Evenimente » Tânăr de 27 de ani din Bihor, găsit carbonizat în casă. Pompierii chemaţi să stingă flăcările din locuinţă n-au mai putut face nimic