Antena Meniu Search
x

Tânăr de 28 de ani din Teleorman, înjunghiat pe stradă de un localnic, după un conflict la băutură. Agresorul, găsit de poliţişti acasă

Un bărbat în vârstă de 28 de ani a fost înjunghiat, vineri după amiază, în urma unui conflict cu un alt bărbat, în comuna Ţigăneşti din judeţul Teleorman. Poliţiştii l-au găsit pe agresor la locuinţa sa şi au identificat cuţitul cu care acesta a atacat. Suspectul a fost reţinut.

de Redactia Observator

la 02.12.2023, 13:52

- Shutterstock

Evenimentele violente au avut loc vineri, în jurul orei 17:00, pe raza comunei Ţigăneşti din judeţul Teleorman. Poliţiştii anunţaţi despre incident prin numărul pentru apeluri de urgenţă 112 au găsit la faţa locului un bărbat în vârstă de 28 de ani, care avea o plagă înjunghiată în zona toracelui. Acesta a fost dus imediat la spital. Bărbatul suspectat de agresiune este un localnic, el fiind găsit la domiciliul său.

„Cercetările preliminare indică ipoteza că, pe fondul unui conflict spontan şi al consumului de băuturi alcoolice, persoana vătămată ar fi fost înţepată în zona pieptului, cu un obiect tăietor - înţepător, de către un bărbat de 42 de ani, din comuna Ţigăneşti, obiectul folosit la comiterea faptei fiind ridicat de către poliţişti în vederea cercetărilor”, se arată într-un comunicat dat publicităţii sâmbătă de către Poliţia judeţeană Teleorman, potrivit News.

Ancheta a fost preluată de către poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman. Suspectul este reţinut şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Teleorman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Tânăr de 28 de ani din Teleorman, înjunghiat pe stradă de un localnic, după un conflict la băutură. Agresorul, găsit de poliţişti acasă