Antena Meniu Search
x

Tânăr de 29 de ani din Neamţ, în stare gravă la spital, cu picioarele amputate, după ce a fost lovit de tren

La un pas de tragedie. Un tânăr de 29 de ani din Neamţ a ajuns la spital cu picioarele amputate, după ce a fost lovit de un tren. 

de Redactia Observator

la 21.08.2023, 10:04

Tânăr de 29 de ani din Neamţ, în stare gravă la spital, cu picioarele amputate, după ce a fost lovit de tren - Shutterstock

Un bărbat de 29 de ani a ajuns în stare gravă la spital, cu picioarele amputate, după ce a fost lovit luni dimineaţă de tren în comuna nemţeană Sagna.

''În data de 21.08.2023, la ora 04,43, mecanicul trenului ce se deplasa pe ruta Dagâţa - Roman a anunţat, prin apel la 112, producerea unui accident, şi anume că un bărbat a fost lovit de trenul pe care îl conducea'', a precizat ISU Neamţ.

Evenimentul s-a produs pe teritoriul satului Luţca al comunei Sagna, potrivit Agerpres. La locul indicat s-au deplasat pompierii Detaşamentului Roman, cu o autospecială complexă de intervenţie, şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

''Echipajele au constatat că bărbatul în vârstă de 29 de ani se afla la aproximativ 200 de metri de trecerea la nivel cu calea ferată. Era conştient şi avea ambele picioare amputate. A fost preluat şi transportat de urgenţă la spital'', a arătat sursa citată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Tânăr de 29 de ani din Neamţ, în stare gravă la spital, cu picioarele amputate, după ce a fost lovit de tren