Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânăr din Borşa, snopit în bătaie de cunoscutul interlop Ilie Gherlan, zis şi "Colţ Alb"! Imagini şocante surprinse de camera de supraveghere (Video)

Borşa se transformă în Vestul Sălbatic. Ieri, un tânăr care nu a fost implicat în viaţa lui în niciun scandal a fost batut crunt de un cunoscut interlop.

de Redactia Observator

la 14.02.2018 , 08:32

Borşa pare că se transformă în Vestul Sălbatic. Ieri, un tânăr care nu a fost implicat în viaţa lui în vreun scandal a fost batut crunt de un cunoscut interlop, într-un bar din oraş.

Băiatul se afla într-un local cu mai mulţi prieteni când, la un moment dat, în incintă intră un cunoscut interlop din zonă, Ilie Gherlan, zis şi "Colţ Alb". Fără niciun motiv, bărbatul a început să îl lovească pe tânăr şi să-l ameninţe cu moartea.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Băiatul are un traumatism cranian şi se află la Urgenţă, la Spitalul din Borşa. 

Bătăuşul este bănuit că ar fi autorul a numeroase fărădelegi petrecute în oraşul Borşa. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Scenele şocante din bar au fost surprinse de camerele de supraveghere:

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Tânăr din Borşa, snopit în bătaie de cunoscutul interlop Ilie Gherlan, zis şi "Colţ Alb"! Imagini şocante surprinse de camera de supraveghere (Video)