Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Tânărul din Botoşani, căutat de ieri în apele Prutului, a fost găsit mort. A intrat să se răcorească şi nu a mai reuşit să ajungă la mal

O ieşire la iarbă verde, împreună cu prietenii, s-a transformat într-un coşmar pentru un grup de tineri din judeţul Botoşani. Amicul lor, un bărbat de 36 de ani, a dispărut în apele Prutului, după ce a intrat să se răcorească şi nu a mai reuşit să ajungă la mal. Speriaţi, aceştia au cerut ajutorul echipajelor de salvare, însă nici până la această oră scafandrii nu au dat de urmele tânărului. În judeţul Cluj, un bărbat a murit după ce a intrat înfierbântat în apele unui lac, şi din cauza şocului termic, inima sa a încetat să mai bată. Vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoţional!   

de Redactia Observator

la 13.07.2024 , 11:59

UPDATE: Bărbatul de 36 de ani, dat dispărut în râul Prut și căutat încă de vineri de pompieri și scafandri, a fost găsit mort, a anunțat ISU Botoșani. Potrivit pompierilor, acesta a fost observat de un pescar, care a anunțat pompierii. "Locul în care a fost găsit era la aproximativ 30 de metri de mal, adâncimea fiind de circa 14 metri", transmite ISU Botoșani. 

Pompieri și scafandri din trei județe, Botoșani, Iași și Neamț, l-au căutat pe bărbatul dat dispărut vineri în râul Prut în dreptul localității Ripiceni.

Totul s-a întâmplat după ce mai mulți prieteni s-au gândit să-şi petreacă după-amiaza împreună cu familiile, pe malul Prutului, la un grătar. În speranţa că va avea parte de o oază de răcoare, unul dintre tineri, un bărbat de 36 de ani, s-a gândit să facă o baie în râu, unde se bălăceau şi copiii. Doar că a observat că apa este destul de adâncă, aşa că tânărul le-a cerut celor mici să se îndrepte spre mal, pentru a nu fi luaţi de cureţi. Moment în care bărbatul a fost chiar el înghiţit de ape. 

Vezi și

Dispărut în apele Prutului, căutat şi la această oră

Pe acelaşi subiect

"El era cu copiii, iar noi am stat aici, iar după aceea au venit, ne-au alarmat şi am intrat şi noi în apă", povesteşte un bărbat. Speriaţi, amicii tânărului au sărit imediat să-l caute în apele Prutului, însă în zadar, după câteva minute au cerut ajutorul echipajelor de salvare. "La caz s-au deplasat în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Ştefăneşti şi detaşamentului Botoşani cu două bărci şi o ambulanţă SMURD", a declarat reprezentantul ISU Botoşani.

A urmat o misiune de salvare contracrometru, cu bărci şi scafandri, care au pornit de-a lungul râului şi în adâncuri, în căutarea victimei. Salvatorii au verificat zona preţ de câteva ore bune, chiar şi după lăsarea întunericului, însă fără succes.

Până în acest moment, bărbatul dispărut este de negăsit. 

Tot ieri, în județul Cluj, o persoană a intrat în şoc termic, după ce a intrat în apele unui lac să să răcorească. După câteva zeci de minute, victima a fost scoasă din apă însă chiar înainte de a fi urcată în elicopterul SMURD medicii i-au declarat decesul. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Tânărul din Botoşani, căutat de ieri în apele Prutului, a fost găsit mort. A intrat să se răcorească şi nu a mai reuşit să ajungă la mal