Antena Meniu Search
x

Tânăr din Giurgiu, prins de poliţişti mort de beat la volan şi fără permis de conducere

Un tânăr de 33 de ani este cercetat penal, după ce a fost prins de poliţiştii rutieri la volanul unui autoturism, pe o stradă din Giurgiu, fără permis de conducere şi cu o alcoolemie de peste unu la mie.

de Redactia Observator

la 25.04.2023, 15:49

Tânăr din Giurgiu, prins de poliţişti mort de beat la volan şi fără permis de conducere - Shutterstock

Un bărbat în vârstă de 33 de ani este cercetat penal după ce a fost depistat de poliţiştii rutieri în timp ce conducea un autoturism, în municipiul Giurgiu, fără a poseda permis de conducere şi cu o alcoolemie de 1,05 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost prins la volan cu o alcoolemie de peste 1 la mie

"Astăzi, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, pe un bulevard din oraş, fără a poseda permis de conducere. Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul drager, care a indicat valoarea de 1,05 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat", se arată într-un comunicat de presă, transmis marţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu, potrivit Agerpres.

Bărbatul a fost condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe şi conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Tânăr din Giurgiu, prins de poliţişti mort de beat la volan şi fără permis de conducere