Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr din Galaţi a furat un bolid pe care l-a distrus după ce a gonit nebuneşte în oraş: 'Aveam o misiune strict secretă' (Video)

Un tânăr de 21 de ani, din Galaţi, a furat o maşină şi a gonit nebuneşte în oraş până a făcut accident. Luat la întrebări, el a avut o reacţie incredibilă.

de Redactia Observator

la 15.02.2018 , 14:43

Un tânăr din Galaţi a distrus un bolid pe care l-a furat după ce a gonit nebuneşte în oraş - stiridegalati.ro

Un tânăr de 21 de ani, din Galaţi, a furat o maşină şi a gonit nebuneşte în oraş până a făcut accident. Luat la întrebări, el a avut o reacţie incredibilă.

Totul s-a întâmplat, marţi seară, pe faleza din Galaţi, acolo unde tânărul de 21 de ani a intrat în plin cu maşina pe care o furase într-un autoturism parcat.

"Un bărbat de 21 de ani a condus un autoturism marca Audi, pe bulevardul Marea Unire, dinspre strada Cernat către prelungirea Traian, iar în zona Blue Aqua a pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu un autoturism parcat pe partea dreaptă. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a șoferului. În urma verificărilor a rezultat faptul că mașina pe care o conducea a fost semnalată ca fiind furată, cu aproximativ o oră înainte de producerea accidentului. De asemenea, în urma verificărilor a reieșit faptul că, conducătorul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule", a declarat inspectorul principal Iulian Matei, purtătorul de cuvânt al Poliției Rutiere Galați.

Articolul continuă după reclamă

Dus la spital, tânărul din Galaţi a declarat că se afla într-o misiune strict secretă, că maşina nu a fost furată şi că are imunitate 100% pentru că este cetăţean american.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore, iar procurorii l-au prezentat Judecătoriei Galaţi cu propunere de arestare preventivă, notează stiridegalati.ro.

Totuşi, judecătorii au decis să îl lase în libertate pe 'spion' şi l-au plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Un tânăr din Galaţi a furat un bolid pe care l-a distrus după ce a gonit nebuneşte în oraş: 'Aveam o misiune strict secretă' (Video)