Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Braşov a încercat să jefuiască CEC Bank cu un pistol de jucărie (Video)

Polițiștii de la Investigații Criminale Brașov au reușit să-l identifice pe bărbatul care a intrat cu fața acoperită și înarmat cu un pistol de jucărie în sucursala bancară CEC Bank din Răcădău, luni, cu intenția să comită un jaf.

de Redactia Observator

la 26.04.2019, 13:40

Vezi și

Polițiștii de la Investigații Criminale Brașov au reușit să-l identifice pe bărbatul care a intrat cu fața acoperită și înarmat cu un pistol de jucărie în sucursala bancară CEC Bank din Răcădău, luni, cu intenția să comită un jaf.

Este vorba despre un brașovean în vârstă de 27 de ani. Tânărul a intrat cu cagulă şi a stat 9 secunde în agenția bancară. A vrut să comită un jaf, dar s-a răzgândit.

Nu este cunoscut cu antecedente penale şi inca nu se cunosc motivele gestului său. 

"La data de 26 aprilie a.c., în urma unui complex de activități investigativ-operative, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Brașov au identificat o persoană bănuită de tâlhărie calificată, săvârșită la data de 23 aprilie a.c., când o persoană mascată, care avea în mână un obiect ce părea a fi pisol, ar fi pătruns într-o unitate bancară, situată pe raza municipiului Brașov și fără să exercite acte de violență sau să-și însușească vreo sumă de bani, a parasit in fuga locatia.

Astăzi, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Brașov, în cooperare cu polițiștii Direcției Operațiuni Speciale -IGPR, Biroului de Investigații Criminale Brașov, Serviciului Criminalistic Brașov și Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară emis pe numele unui tânăr, în vârstă de 27 ani, din municipiul Brașov, în urma căruia au fost obținute probe cu privire la săvârșirea infracțiunii respective", se arată în comunicatul autorităţilor.

Tânărul de 27 de ani a fost reținut pentru 24 ore şi dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov. 

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un tânăr din Braşov a încercat să jefuiască CEC Bank cu un pistol de jucărie (Video)