Antena Meniu Search
x

Tânărul care a încercat să se sinucidă în staţia de metrou Brâncoveanu, salvat în ultima clipă de mecanicul trenului

Imagini incredibile filmate la metrou şi obţinute, în exclusivitate, de reporterii Observator. Un tânăr a fost salvat miraculos de mecanicul unui tren. Şi de un dram de noroc. Bărbatul a căzut pe şine - cel mai probabil, într-un gest disperat - însă mecanicul garniturii l-a observat şi a frânat din timp.

Vezi și

Imagini incredibile filmate la metrou şi obţinute, în exclusivitate, de reporterii Observator. Un tânăr a fost salvat miraculos de mecanicul unui tren. Şi de un dram de noroc. Bărbatul a căzut pe şine - cel mai probabil, într-un gest disperat - însă mecanicul garniturii l-a observat şi a frânat din timp. Tânărul a urcat singur pe peron şi a primit îngrijiri de la martori. Unul dintre ei a filmat toate scenele.

Un bărbat iese pe coate de sub trenul plin cu oameni. Peste doar câteva secunde, se ridică în picioare şi se agaţă de mâinile martorilor care îl trag pe peron. Apoi, îi acordă primul ajutor.

Mecanicul trenului iese din cabină îngrozit. Bărbatul a reuşit, în ultima clipă, să evite o tragedie. Din modestie, nu vrea să fie privit ca un erou. Dar le-a povestit reporterilor Observator cum, la intrarea în staţie, a observat comportamentul ciudat al victimei şi a frânat din timp. Trenul s-a oprit chiar la jumătatea peronului şi l-a atins uşor pe cel care sărise în faţa lui. Bărbatul a fost prins, totuşi, sub primul vagon, chiar între şine.

Bărbatul nu a putut povesti ce l-a făcut să recurgă la gestul extrem. Echipajul de medici l-a transportat cu o ambulanţă la spitalul Bagdasar-Arseni pentru analize. Are un traumatism cranio cerebral minor si o contuzie la genunchi.

Conducerea Metrorex a transmis că incidentul nu a afectat circulaţia trenurilor. A durat doar câteva minute până când bărbatul a ieşit, nevătămat, de sub garnitură. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tânărul care a încercat să se sinucidă în staţia de metrou Brâncoveanu, salvat în ultima clipă de mecanicul trenului