Antena Meniu Search
x

Video Tânăr mort pe un drum din Cluj, după ce s-a înfipt cu mașina într-un TIR. Paul era tată de doar câteva luni

Tragedie în această dimineață, pe un drum din Cluj. Un șofer a murit în urma unui grav accident rutier, produs pe DN1, în afara localității Dumbrava. Tânărul de 23 de ani a sfârșit după ce a intrat cu mașina într-un TIR.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.05.2021, 11:12

Vezi și

Din primele informații, șoferul unui FIat Punto, un tânăr de 23 de ani din comuna Mănăstireni, care se deplasa din direcția Oradea spre Cluj-Napoca, ar fi întrat în parapeții din dreapta, iar mașina a fost proiectată intr-un TIR care se deplasa pe sensul opus.

Tânărul de 23 de ani a murit în urma impactului.

"Conducătorul unui autoturism, din comuna Mănăstireni, care se deplasa din direcția Oradea spre Cluj-Napoca, în afara localității Dumbrava ar fi întrat în coliziune cu parapeții de pe partea drept[. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un ansamblu de vehicule care se deplasa pe sensul opus", se arată într-o informare a IPJ Cluj.

Tânărul a fost resuscitat aproape o oră

Pe acelaşi subiect

"În jurul orei 8.00 a fost înregistrată o solicitare pentru intervenția pompierilor ca urmare a unui grav accident rutier, produs pe E60, în apropierea localității Dumbrava. Intervin la fața locului o autospecială și un echipaj SMURD, care sunt suplimentate de încă o ambulanță SAJ.

Au fost găsite un autocamion și un autoturism avariate și un tânăr fără semnale vitale, pentru care au fost începute manevrele de resuscitare", a anunțat ISU Cluj.

Înaintea sosirii forțelor alertate, la fața locului s-au oprit un echipaj SAJ aflat în deplasare la altă misiune și un medic clujean. Au acordat primul ajutor din primele momente după accident, până la sosirea echipajelor specializate, care au continuat aplicarea manevrelor de resuscitare.

Medicii s-au chinuit aproape o oră să-l readucă la viață pe băiat, însă fără rezultat.

Șoferul TIR-ului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Paul era tatăl unui bebeluș de doar câteva luni

Șoferul decedat în accident se numește Paul Vlad Arman. Tânărul de 23 de ani, de loc din Bedeciu, comuna clujeană Mănăstireni, era tatăl unui copilaș de doar câteva luni.

Apropiații spun că Paul avea probleme cu viteza și că, în trecut, ar fi fost implicat în câteva evenimente rutiere ușoare. 

Cadavrul tânărului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Alex Prunean -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Tânăr mort pe un drum din Cluj, după ce s-a înfipt cu mașina într-un TIR. Paul era tată de doar câteva luni