Antena Meniu Search
x

Medicii au încercat să-l resusciteze aproape o oră pe tânărul spulberat pe o trecere de pietoni din Cluj, de şoferul unui Jaguar (Video)

Un tânăr din Sighet, Maramureş, a fost omorât de şoferul unui Jaguar, pe o trecere de pietoni din Cluj, în timp ce s-a angajat în traversarea străzii, regulamentar.

Un tânăr a murit călcat de un Jaguar pe o trecere de pietoni din Cluj Napoca
Tânăr omorât pe o trecere de pietoni din Cluj de şoferul unui Jaguar - Facebook / Observator.tv

Un tânăr din Sighet, Maramureş, a fost omorât de şoferul unui Jaguar, pe o trecere de pietoni din Cluj, în timp ce s-a angajat în traversarea străzii, regulamentar.

A fost spulberat de şoferul unui Jaguar, care ar fi efectuat un viraj la stânga, peste marcajul continuu de pe șosea, fără să-i acorde prioritate.

Tânărul de 33 de ani nu a avit nicio şansă, fiind strivit de maşina care a trecut, efectiv, peste el.

Momentul teribil a fost filmat de camerele de supraveghere. 

Un tânăr de 33 de ani a murit pe o trecere de pietoni din Cluj Napoca

A fost necesară intervenţia pompierilor cu instrumente specifice de ridicare a maşinii şi recuperare a victimei de sub autoturism. Pentru a ridica autovehiculul de la sol s-au folosit pernele de înaltă presiune.

Imediat ce pompierii l-au scos de sub maşină, echipajul de terapie intensivă SMURD a început manevrele de resuscitare.

După aproape o oră, medicii au fost nevoiţi să declare decesul.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Șoferul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Medicii au încercat să-l resusciteze aproape o oră pe tânărul spulberat pe o trecere de pietoni din Cluj, de şoferul unui Jaguar (Video)