Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr motociclist a murit în Bistriţa, într-un accident groaznic. A zburat mai mulţi metri, aruncat de pe motocicletă

Un tânăr motociclist a murit în Bistriţa, înt-run accident groaznic. A zburat mai mulţi metri, aruncat de pe motocicletă, după ce a lovit un parapet, înt-ro curbă, în Pasul Tihuţa.

de Cosmin Stăniloiu

la 02.07.2019 , 20:33

Accident în Pasul Tihuţa Un tânăr motociclist a murit în Bistriţa, înt-run accident groaznic. A zburat mai mulţi metri, aruncat de pe motocicletă - Observator.tv

Un tânăr motociclist a murit în Bistriţa, înt-run accident groaznic. A zburat mai mulţi metri, aruncat de pe motocicletă, după ce a lovit un parapet, înt-ro curbă, în Pasul Tihuţa.

Un motociclist în vârstă de 32 ani şi-a pierdut viaţa, marţi seara, după ce a izbit un parapet de pe marginea DN 17, în Pasul Tihuţa, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

La locul accidentului a intervenit echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD, care a găsit victima în stop cardio-respirator.

Articolul continuă după reclamă

Salvatorii au aplicat protocolul de resuscitare, dar organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor, astfel că a fost declarat decesul la locul accidentului.

Potrivit datelor comunicate de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, motociclistul decedat era din localitatea Pojorâta, judeţul Suceava. Acesta ar fi împlinit 33 de ani la sfârşitul lunii viitoare.

Poliţiştii cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Un tânăr motociclist a murit în Bistriţa, într-un accident groaznic. A zburat mai mulţi metri, aruncat de pe motocicletă