Antena Meniu Search
x

Un tânăr a fost prins în timp ce batjocorea o copilă de 11 ani, într-o casă părăsită: "Am auzit fetiţa ţipând" (Video)

Scene oribile, ziua în amiaza mare, în cartierul Ițcani din Suceava. O fetiţă de 11 ani a fost acostată de un tânăr de 37 de ani şi trasă cu forţa într-o casă părăsită cu intenţia de a o batjocori. A fost salvată în ultimul moment de doi localnici.

de Redactia Observator

la 14.05.2019, 13:22

Scene oribile, ziua în amiaza mare, în cartierul Ițcani din Suceava. O fetiţă de 11 ani a fost acostată de un tânăr de 37 de ani şi trasă cu forţa într-o casă părăsită cu intenţia de a o batjocori. A fost salvată în ultimul moment de doi localnici.

S-a întâmplat duminică, în jurul orei 11.30.

Fata în vârstă de 11 ani mergea pe strada Zefirului până la un magazin din apropiere, iar pe drum a fost acostată de un necunoscut. 

Bărbatul a tras-o cu forța în curtea unei case în construţie și a băgat-o într-un garaj, unde a dezbrăcat-o și a început să o agreseze. Vezi VIDEO de la locul grozăviei şi declaraţiile martorilor, AICI

Un vecin a auzit țipetele micuței, pe care individul încerca să o sufoce, și a strigat la agresor să-i dea drumul.  

Atacatorul a tras-o pe fată în curtea casei părăsite

"Am auzit fetița țipând, m-am urcat pe magazie și am văzut ce se întâmplă.... am țipat la el să o lase în pace, nu a apucat să-i facă nimic.... individul a sărit peste gard și a fugit la izvor, acolo l-a prins poliția", a declarat Marin Chiriac, potrivit monitorulsv.ro.

Agresorul din Iţcani a fost arestat pentru 30 de zile

Atacatorul a tras-o pe fată în casa părăsită, profitând că nu era nimeni pe stradă. 

"A profitat că nu era nimeni pe stradă, a fost o chestie de fracțiune de secundă, a tras-o de mână și a băgat-o aici...... noroc că eu eram în curte la cafea și când să vin în casă am auzit fetiţa țipând", a continuat bărbatul. 

Potrivit martorilor, individul şi-a tras pantalonii şi a luat-o la fugă. A lăsat în urmă un rucsac, în care avea un cuțit, haine, dar și un portofel în care era și buletinul lui.

Polițiștii ajunși la fața locului au fost ghidați de martori în direcţia în care a fugit bărbatul, reușind să-l prindă în scurt timp. Tânărul de 37 de ani se ascunsese la câteva sute de metri distanță, în zona Izvorului Șipot. El a fost reținut de polițiști, care l-au dus la sediul Secției de Poliție Burdujeni, pentru cercetări.

Luni, oamenii legii și procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului.

Judecătoria Suceava a admis propunerea și a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru infracțiunea de viol, pentru următoarele 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un tânăr a fost prins în timp ce batjocorea o copilă de 11 ani, într-o casă părăsită: "Am auzit fetiţa ţipând" (Video)