Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânăr spulberat în viteză pe o trecere de pietoni din Eforie Nord

Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost spulberat de o mașină condusă de un bărbat de 47 de ani, chiar pe trecerea de pietoni, în Eforie Nord. Momentul terifiant a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă.

de Alin Tarnovschi

la 16.08.2019 , 17:16

Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost spulberat de o mașină condusă de un bărbat de 47 de ani, chiar pe trecerea de pietoni, în Eforie Nord.

Momentul terifiant a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă.

Accidentul s-a produs la ora 05.50, pe strada Traian din Eforie Nord, atunci când tânărul de 18 ani încerca să traverseze strada, regulamentar, pe trecerea de pietoni.

Vezi și

Înaintea lui, un bărbat a traversat pe lângă o bicicletă, iar câțiva șoferi i-au acordat prioritate.

Pe acelaşi subiect

"În jurul orei 05.50, un bărbat de 47 de ani a condus un autoturism pe str. Traian din Eforie Nord, pe banda numărul 2, dinspre Eforie Sud către Agigea și ajungând la marcajul pietonal de la intersecția cu str. IG Duca a surprins și accidentat ușor un bărbat de 18 ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal din partea stângă a conducătorului auto", se arată într-o informare a Poliției.

Pe imaginile surprinse de camera de supraveghere se poate observa cum tânărul traversează pe trecerea de pietoni, însă nu se asigură foarte bine la mașina care vine din partea sa dreaptă.

Șoferul unui Audi, care circula cu viteză, nu l-a observat și nici nu a încetinit în zona trecerii de pietoni, chiar dacă alte mașini erau oprite pentru a acorda prioritate, și l-a spulberat pe tânărul care traversa strada.

În urma impactului, tânărul a fost aruncat în aer și apoi câțiva metri pe asfalt, acolo unde a rămas nemișcat.

Potrivit medicilor SMURD, chemați prin 112, victima accidentului a suferit mai multe traumatisme la cap și contuzii la mână și umăr.

El a fost găsit conștient și transportat la spital pentru îngrijri medicale de specialitate.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Tânăr spulberat în viteză pe o trecere de pietoni din Eforie Nord