Antena Meniu Search
x

Foto Tânăr tată acuzat că și-a urcat fetița nou-născută într-un copac și a împușcat-o mortal, în Statele Unite

Un tânăr tată din Wisconsin, Statele Unite ale Americii, este acuzat că și-a împușcat mortal fetița nou-născută. Trupul copilei a fost descoperit în cursul zilei de duminică, 10 ianuarie. Dacă va fi găsit vinovat, adolescentul de 16 ani riscă să-și petreacă toată viața în închisoare. Atenție, informații ce pot avea impact emoțional.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 14.01.2021, 12:09

adolescent acuzat de crimă în SUA
Crimă cumplită în statul american Wisconsin - 7news.com.au
  • O audiere preliminară este programată pe data de 20 ianuarie
  • Tânărul a fost acuzat de crimă de gradul I
  • Cauțiunea a fost setată la un milion de dolari

Logan Kruckenberg-Anderson, în vârstă de 16 ani, a fost acuzat de crimă și va fi judecat ca un adult după ce și-ar fi pus fetița nou-născută într-un copac, după care ar fi împușcat-o de două ori în cap.

Povestea este una de-a dreptul dramatică.

Partenera lui ar fi dat naștere de una singură, într-o cadă, pe data de 5 ianuarie 2021, iar patru zile mai târziu chiar tatăl ei a sunat la poliție pentru a anunța că Kruckenberg-Anderson a plecat cu copilul iar de atunci acesta nu a mai fost văzut.

Tânăra mamă, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, le-a spus ofițerilor americani că ea și partenerul au decis că nu pot crește fetița, motiv pentru care au făcut un plan pentru a o duce la un prieten. Ulterior, acest prieten ar fi urmat să meargă cu copila la un centru de adopție din Madison.

Următorul luat la întrebări de agenți a fost chiar adolescentul de 16 ani, Logan Kruckenberg-Anderson, care inițial a pretins că s-ar fi întâlnit cu un anume "Tyler" într-un parc, pe 5 ianuarie, moment în care acesta ar fi preluat nou-născutul în schimbul a 60 de dolari, bani cu care ar fi urmat să meargă la centrul de adopție.

S-a încurcat în explicații

Scenariu a devenit de-a dreptul suspect atunci când Kruckenberg-Anderson le-a spus polițiștilor că nu știe numele de familie a lui "Tyler", numărul lui de telefon sau de unde ar fi, deși s-a străduit să îl descrie. Varianta adolescentului a fost că s-au cunoscut pe Snapchat, însă că Tyler l-ar fi blocat ulterior.

Povestea a luat o cu totul altă întorsătură a doua zi, când adjuncții șerifului s-au întors să-l audieze. Kruckenberg-Anderson a venit cu o altă variantă, potrivit căreia s-ar fi decis împreună cu partenera să o lase pe copilă în sălbăticie, acoperită de zăpadă, conștient fiind că nu va rezista mult în frig. Mai mult, le-a mărturisit agenților că a auzit-o plângând, în timp ce se îndepărta de ea, moment în care a căzut și el în genunchi și a început să plângă.

La indicațiile lui, polițiștii s-au deplasat la fața locului, acolo unde au găsit nou-născutul împușcat în frunte. A fost momentul în care individul a recunoscut fapta.

Kruckenberg-Anderson a fost arestat, iar cauțiunea setată la un milion de dolari. Autopsia a scos la iveală faptul că fetița trăia, atunci când a fost ucisă, scrie Daily Mail.

Adolescentul, acuzat de crimă de gradul I și ascunderea unui cadavru, își va petrece întreaga viață după gratii dacă va fi găsit vinovat.

În Wisconsin, orice persoană care a depășit vârsta de 10 ani este tratată în fața judecătorilor precum un adult, dacă a comis o crimă de gradul I.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tânăr tată acuzat că și-a urcat fetița nou-născută într-un copac și a împușcat-o mortal, în Statele Unite