Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Timișorean droghează două fete la petrecere, una dintre ele se aruncă de la etaj. Tânărul, arestat

Un bărbat din Timişoara a fost arestat preventiv după ce le-a dat unor fete, la o petrecere, să consume droguri. Una dintre ele, fiind chiar minoră, s-a aruncat de la etaj după ce a consumat stupefiante.

de Redactia Observator

la 14.11.2018 , 21:41

Un bărbat a fost arestat la Timişoara, după ce a drogat două fete, iar una dintre ele s-a aruncat de la etaj - Observator - Imagine cu caracter ilustrativ

Un tânăr din Timişoara a fost arestat preventiv după ce le-a dat unor fete, la o petrecere, să consume droguri. Una dintre ele, fiind chiar minoră, s-a aruncat de la etaj după ce a consumat stupefiante.

Bărbatul de 36 de ani din Timişoara a fost arestat preventiv, după ce, participând la o petrecere, le-a dat unor fete, între care şi minore, să consume cocaină şi amfetamină.

Una dintre minore, aflată sub influenţa drogurilor, s-a aruncat de la etajul al doilea, fiind rănită. Poliţiştii au făcut o percheziţie la locuinţa bărbatului, unde au găsit substanţe interzise.

Articolul continuă după reclamă

Totul s-ar fi întâmplat în data de 21 septembrie 2018, când tânărul ar fi participat la o petrecere privată care a avut loc în apartamentul a două tinere, de 24 şi 28 de ani, din Timişoara. La această petrecere au participat şi două minore, s-au consumat băuturi alcoolice şi droguri.

Tânărul le-ar fi oferit cocaină şi amfetamină pentru consum celor patru fete. Sub influenţa drogurilor, una dintre cele două minore s-a aruncat de la etajul al doilea al imobilului, fiind grav rănită.

Şi cele două tinere de 24 şi 28 de ani, în a căror locuinţă a avut loc petrecerea, au fost duse la audieri la sediul DIICOT Timişoara.

Iniţial, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar mai apoi Tribunalul Timiş a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Timișorean droghează două fete la petrecere, una dintre ele se aruncă de la etaj. Tânărul, arestat