Antena Meniu Search
x

Tânăra din Constanța care a bătut polițiști și agenți de pază rămâne în arest preventiv (Video)

Avem imagini în exclusivitate cu bătăuşa care a speriat Poliţia Română! Tânăra de 22 de ani se laudă că este "fiică de procuror" şi a bătut nouă oameni în Constanţa. Două femei, trei agenţi de pază şi patru poliţişti. O armată de oameni nu i-a făcut faţă tinerei. O iubire neîmpărtăşită i-a declanşat criza de furie. Iată filmul "Chuck Norris de România", refăcut de o echipă Observator. 

de Redactia Observator

la 16.09.2020, 19:55

Vezi și
  • Tânăra care a bătut polițiști și agenți de pază are 22 de ani.
  • Tânăra a contestat mandatul de arestare preventivă, dar fără succes.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19.

Tânăra bătăușă: Nu am fumat! Nu am fumat nimic! Mama mea e procuror! O să muriţi! Mama mea e procuror! 

Imaginile, obţinute în exclusivitate de Observator, arată încercările eşuate ale agenţilor de poliţie de a reţine o fată de 22 de ani extrem de agresivă. Poliţiştii pică testul imobilizării. Femeia se zbate, loveşte cu pumnii şi cu picioarele, ameninţă şi repetă obsesiv o singură replică: "Mama mea e procuror! Desfaceţi-mă! Mama mea e procuror! O să plătiţi! Mama mea e procuror".

În învălmăşeala generală, forţele de ordine se întreabă dacă au cătuşe: "Auzi, ai cătuşe? Ia întreabă, ai cătuşe? Adu-le încoa'!".

În cele din urmă, trei bodyguarzi intervin şi reuşesc să o bage în maşina de poliţie. 

În faţa localului din Constanţa, pare că se toarnă filmul "Greu de reţinut". Personajul principal: Chuck Norris de România, varianta feminină. În decor, este iubitul tinerei, şi el încătuşat cu greu de poliţişti. Avea în buzunar un cuţit: "Mă las prins, nu mai fă tu pe poliţistul!". 

Filmul de acţiune continuă şi în secţia de Poliţie, unde femeia îşi continuă atacul printre lacrimi. Încătuşată, loveşte cu picioarele un poliţist naţional, chemat pentru întărire: "Ce ai mă, de câştigat, cu ăsta? De ce mă prinzi? Că îţi zic tot ce vrei tu. Ce faci, mă? Ce faci? Ia anesteziaz-o, mă!".

Scenele din secţia de Poliţie sunt o continuare a unui atac început cu câteva minute înainte, într-un local. 

Tânăra s-ar fi dezlănţuit din gelozie, spun surse din anchetă. Deşi era cu iubitul la masă, femeia ar fi râvnit la prietenul unei angajate. Aşa a început bătaia generală, în care nu mai puţin de nouă oameni i-au picat victime. 

Tânăra "karatistă" şi-a început atacul cu angajata barului, pe care a tras-o de păr şi a lovit-o şi cu pumnii şi cu picioarele. Apoi, a trecut la o altă femeie, spre care a aruncat cu un pahar. Se apasă butonul de panică, iar în ajutor vin trei agenţi de securitate de la o firmă privată. Dar nici ei nu reuşesc să o calmeze pe fată. 

Sorin Mocanu, reprezentant firmă de pază: Domnişoara care avea o atitudine nepotrivită a fost imobilizată. A existat un moment acolo, în tot iureşul acela, în care a muşcat pe unul dintre colegii noştri de braţ. 

Intră în scenă poliţiştii locali. Trei la număr şi toţi trei înlăturaţi dintr-o lovitură. Nimic nu o opreşte pe bătăuşa care era, potrivit unor surse, sub influenţa drogurilor. 

Veronica Jalbă, procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța: Faţă de inculpată a fost dispusă punerea în mişcare a acţiunii penale pentru săvârşirea următoarelor infracţiuni: patru infracţiuni de ultraj, infracţiuni de loviri şi alte violenţe şi o infracţiune de tulburare a ordinii şi liniştii publice. 

Deşi a contestat decizia, bătăuşa a rămas în arest preventiv. Potrivit procurorilor, tânăra nu e fiica unui procuror.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tânăra din Constanța care a bătut polițiști și agenți de pază rămâne în arest preventiv (Video)