Antena Meniu Search
x

Tânără bătută și umilită în plină stradă, în Pitești. Agresorul a scăpat doar cu avertisment, pentru fapta sa

O tânără a fost bătută și umilită în plină stradă, în Pitești, de un individ. Conform presei locale, agresorul a scăpat doar cu un avertisment, pentru că victima nu a făcut plângere.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 15.06.2019, 22:57

Tânăra bătută în Pitești
O tânără a fist bătută de un individ, în Pitești - epitesti.ro

O tânără a fost bătută și umilită în plină stradă, în Pitești, de un individ. Conform presei locale, agresorul a scăpat doar cu un avertisment, pentru că victima nu a făcut plângere.

O înregistrare video amator arată momentul în care tânăra este agresată de un individ. Scena s-a consumat sâmbătă, în zona Pasajului Magnolia din Pitești.

Tânăra este lovită în repetate rânduri de individ. Este trasă de păr și lovită de un coș de gunoi. Apoi, victima e târâtă pe jos și aruncată într-un stâlp de susținere al unui panou publicitar.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Individul își lovește din nou cu furie victima și strigă cu putere. Poate fi auzit, deși înregistrarea a fost făcută de pe cealaltă parte a străzii, de la etajul unui bloc.

Înregistrarea video are 1 minut și 10 secunde și poate fi vizionată AICI. Vă avertizăm însă, sunt imagini cu un puternic impact emoțional.

Agresorul a primit doar avertisment

Surprinzător, pe toată durata înregistrării, nimeni nu intervine în ajutorul tinerei bătute.

Conform epitesti.ro, cazul a ajuns în atenția poliției, dar agresorul a primit doar avertisment pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, pentru că victima nu a făcut plângere.

Surse din anchetă spun însă că se va întocmi un dosar pentru lovire, însă tânăra va fi așteptată în termen de 60 de zile pentru a face plângere. Atât victima, cât și agresorul, sunt din localitatea Mărăcineni, județul Argeș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Tânără bătută și umilită în plină stradă, în Pitești. Agresorul a scăpat doar cu avertisment, pentru fapta sa