Antena Meniu Search
x

Ana Maria a fost trimisă acasă de medici și a murit după 48 de ore

Ana Maria Păduraru, tânără în vârstă de 19 ani moartă la o lună după naștere, ar fi putut fi salvată dacă medicii nu ar fi trimis-o acasă.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 06.11.2019, 18:08

Ana Maria Păduraru, tânără în vârstă de 19 ani moartă la o lună după naștere, ar fi putut fi salvată dacă medicii nu ar fi trimis-o acasă.

La sfârșitul săptămânii trecute, respectiv vineri, Ana Maria s-a simțit rău, motiv pentru care a mers la Unitatea de Primiri Urgențe din Brăila pentru a primi ajutor.

Potrivit rudelor sale, fata de 19 ani a fost consultată de un medic căruia i-a povestit că are o durere care se lasă pe picior, însă doctorul i-a răspuns că nu are nimic și a trimis-o acasă.

Mai mult, Ana Maria ar fi spus familiei că medicul a numit-o 'mironosiță' și s-a purtat urât cu ea.

Pe acelaşi subiect

A doua zi, sâmbătă, 2 noiembrie 2019, tânăra mămică s-a simțit și mai rău, motiv pentru care s-a întors la Urgențe și a fost internată.

Ana Maria Păduraru, tânăra mămică din Brăila moartă după naștere

Tânăra mămică din Brăila moartă din cauza unei septicemii

Pentru că tânăra se simțea foarte rău, părinții au cerut medicilor să o transfere cu un elicopter la București, însă au fost refuzați.

Starea fetei s-a înrăutățit, iar duminică dimneață a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii din Brăila nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Ana Maria, tânăra din Brăila moartă la o lună după naștere

Cauza inițială a morții, potrivit medicilor, a fost meningita, însă părinții au cerut o autopsie și așa au aflat că Ana Maria a murit din cauza faptului că, la naștere, în urmă cu o lună, medicii nu au îndepărtat întreaga placentă.

Astfel, tânăra mămică din Brăila a făcut septicemie.

Ana Maria Păduraru va fi înmormântată, mâine, în Brăila, iar familia a anunțat că va depune plângeri împotriva medicilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Ana Maria a fost trimisă acasă de medici și a murit după 48 de ore