Antena Meniu Search
x

Tânără din Caracal, atac de panică după ce a fost luată la ocazie de un bărbat

O tânără în vârstă de 27 de ani, luată la ocazie de un bărbat pentru a ajunge în Caracal, a suferit un atac de panică, după ce şoferul a început să se autosatisfacă la volan.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 22.10.2019, 11:57

Tânără din Caracal, atac de panică după ce a fost luată la ocazie
Tânără din Caracal, atac de panică după ce a fost luată la ocazie - Profimedia Images / Ilustraţie

O tânără în vârstă de 27 de ani, luată la ocazie de un bărbat pentru a ajunge în Caracal, a suferit un atac de panică, după ce şoferul a început să se autosatisfacă la volan.

Totul s-a întâmplat la sfârşitul săptămânii trecute, vineri, 18 octombrie 2019.

Tânăra de 27 de ani, din comuna Fărcaşele (Olt), a fost luată la ocazie de un bărbat de 52 de ani, din aceeaşi localitate, pentru a merge în Caracal.

Potrivit unor surse, nu era pentru prima dată când tânăra mergea la ocazie cu bărbatul. Fata lucrează în Caracal şi a mers de mai multe ori, la ocazie, cu vecinul ei.

Pe acelaşi subiect

Pe drum, în zona localităţii Dobrosloveni, localitatea în care locuia Alexandra Măceşanu, fata luată la ocazie, răpită, violată şi apoi ucisă de criminalul în serie Gheorghe Dincă, şoferul de 52 de ani a început să se masturbeze.

Când a observat ce face şoferul, tânăra de 27 de ani i-a spus şoferului să oprească pentru că şi-ar fi uitat ceva acasă, iar când a coborât, a sunat la 112.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de Poliţie, dar şi o ambulanţă pentru tânăra care a suferit un atac de panică.

De asemenea, în zonă a apărut şi soţul tinerei care nu i-a aşteptat pe poliţişti şi l-a luat la bătaie pe şoferul de 52 de ani.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele şoferului pentru agresiune sexuală, în timp ce soţul tinerei este cercetat pentru loviri sau alte violenţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tânără din Caracal, atac de panică după ce a fost luată la ocazie de un bărbat