Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânără din Constanţa, răpită de pe stradă, salvată în Râmnicu Sărat

O tânără în vârstă de 30 de ani, din Constanţa, a fost răpită de pe stradă de doi bărbaţi care au băgat-o într-o maşină, au bătut-o şi au dus-o într-un imobil din Râmnicu Sărat.

de Alin Tarnovschi

la 01.08.2019 , 12:40

Tânără din Constanţa, răpită de pe stradă, salvată în Râmnicu Sărat Tânără din Constanţa, răpită de pe stradă, salvată în Râmnicu Sărat - Arhivă

O tânără în vârstă de 30 de ani, din Constanţa, a fost răpită de pe stradă de doi bărbaţi care au băgat-o într-o maşină, au bătut-o şi au dus-o într-un imobil din Râmnicu Sărat.

Totul s-a întâmplat pe 30 iulie, în jurul orei 15.00, pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa.

Tânăra de 30 de ani a fost bătută de doi bărbaţi în vârstă de 24, respectiv 40 de ani, şi băgată într-o maşină.

Articolul continuă după reclamă

Ulterior, tânăra a fost dusă într-o zonă din Râmnicu Sărat unde a fost, din nou, agresată şi obligată să se prostitueze.

Pe acelaşi subiect

"La data de 31 iulie 2019, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Buzău, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - B.T. Buzău, au depistat doi bărbați, din municipiul Constanța, bănuiți de trafic de persoane.

Din cercetări a reieșit că, la data de 30 iulie 2019, în jurul orei 15.00, cei doi ar fi lipsit de libertate o femeie, de 30 de ani, prin folosirea de violențe fizice și verbale, în timp ce aceasta se afla pe centura municipiului Constanța și ar fi transportat-o cu un autoturism în municipiul Râmnicu Sarat, în scopul exploatării sexuale.

Cei doi, de 24 și 40 de ani, ar fi cazat victima la o pensiune, dupa care ar fi transportat-o în zona unei stații Peco, unde aceasta ar fi întreținut relații sexuale contra cost cu două persoane, banii fiind însușiți de unul dintre bărbați.

În cursul dimineții de 31 iulie 2019, în jurul orei 09.00, cei doi ar fi transportat victima în aceeași zona din seara precedentă, în scopul ca aceasta să practice prostituția în folosul lor, dar femeia a abordat un echipaj de poliție și a reușit să scape", se arată într-un comunicat al DIICOT.

Astăzi, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi de procurori şi urmează să fie transportaţi în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Tânără din Constanţa, răpită de pe stradă, salvată în Râmnicu Sărat