Antena Meniu Search
x

O tânără de 27 de ani şi un copil de 5 ani au murit nevinovaţi într-un accident cumplit la Ciobănuş, în Bacău

O tânără de 27 de ani şi un copil de 5 ani au murit pe loc, după ce maşina în care se aflau a fost spulberată de un alt autoturism pe DN 12A, pe raza localității Ciobănuș. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 28.12.2019, 13:42

O tânără de 27 de ani şi un copil de 5 ani au murit pe loc, după ce maşina în care se aflau a fost spulberată de un alt autoturism pe DN 12A, pe raza localității Ciobănuș. 

Actualizare (ora 12:10) - Tânăra şi copilul de 5 ani morţi la Ciobănuş sunt mamă şi fiu. Imagini dramatice de la locul tragediei.

Din primele informaţii, un tânăr de 27 de ani a efectuat depăşirea şi a intrat într-un autoturism care circula regulamentar. 

În urma impactului puternic, a rezultat decesul şoferiţei de 27 de ani şi a unui copil de 5 ani, care se afla cu aceasta în maşină.

Pe acelaşi subiect
O tânără de 27 de ani şi un copil de 5 ani au murit într-un accident cumplit, la Ciobănuș. 

Deocamdată, nu se ştie dacă este vorba despre o mamă şi copil ei.

Accident mortal la Ciobănuş, Bacău

Şoferul vinovat a fost rănit grav şi se află internat la spital. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice, fiind întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă si vătămare din culpă.

Tragedia s-a produs, în această dimineaţă, la ora 7.50.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O tânără de 27 de ani şi un copil de 5 ani au murit nevinovaţi într-un accident cumplit la Ciobănuş, în Bacău