Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Tânără de 18 ani din Bacău, omorâtă în propria casă de un vecin. Individul a intrat peste ea, i-a cerut un foc şi apoi a atacat-o

Caz şocant în judeţul Bacău. O fată de 18 ani a fost înjunghiată în propria casă după ce i-a deschis uşa unui vecin. Individul i-ar fi cerut un foc, apoi, fără explicaţie, a atacat-o. Adolescenta era în casă alături de fraţii gemeni. 

de Clara Mihociu

la 04.10.2024 , 13:36

Bărbatul de 20 de ani a fost găsit şi este internat în acest moment, pentru că se bănuieşte că ar avea probleme psihice. S-a deschis un dosar penal şi se fac verificări în acest caz. Fata era singură acasă, împreună cu cei doi fraţi mai mici - gemeni.

Bărbatul de 20 de ani a intrat în locuinţa acesteia, i-a cerut un foc şi pentru că a fost scos afară de către tânără a atacat-o cu un obiect ascuţit, lovind-o în zona gâtului. A ajuns la spital în stare critică,  mai bine de o oră şi jumătate medicii de la spitalul din Bacău au încercat să îi salveze viaţa, dar nu au reuşit şi s-a declarat în cele din urmă decesul.

Cei din localitate susţin că tânărul ar avea probleme psihice şi că nu ar fi pentru prima dată când face un astfel de atac. A mai atacat şi o altă tânără din comună în urmă cu o lună.

Vezi și
Clara Mihociu Like

Se spune că în fiecare glumă există și un sâmbure de adevăr. Cam așa am ajuns eu pe tărâmul presei. În glumă, un profesor mi-a spus că am voce de radio la finalul primului an de facultate.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Tânără de 18 ani din Bacău, omorâtă în propria casă de un vecin. Individul a intrat peste ea, i-a cerut un foc şi apoi a atacat-o