Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Tânăra desfigurată de avocatul din Iaşi cu cazier stufos: "S-a urcat pe mine, a vrut să mă violeze"

O femeie riscă să rămână cu sechele pe viaţă după ce fostul iubit, avocat în Iaşi, a bătut-o cu sălbăticie. Victima ar putea avea nevoie chiar şi de o operaţie pe creier. Bărbatul are un trecut infracţional stufos: a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru tentativă de omor şi e cercetat pentru ultraj. 

de Redactia Observator

la 20.09.2024 , 19:37

Clipele de groază s-au petrecut în camera unui hotel din centrul oraşului Iaşi, unde victima de 34 de ani era cazată. Venise în ţară în concediu şi s-a întâlnit cu avocatul la insistenţele lui. Au mers întâi la un restaurant, iar mai apoi bărbatul de 49 de ani a insistat să rămână peste noapte la hotel cu pretextul că locuinţa sa e prea departe. 

Mărturiile tinerei bătute de avocatul din Iaşi

"Eu m-am dus la toaletă şi după ce am ieşit el era dezbrăcat. S-a urcat pe mine, a vrut să mă violeze. Eu l-am împins cu picioarele şi de acolo a pornit violenţa", a spus femeia.

Vezi și

Bărbatul era băut, iar refuzul femeii l-a făcut să-şi piardă minţile. A lovit-o cu pumnii şi picioarele fără milă, apoi a strâns-o de gât. Victima a reuşit să ajungă pe holul hotelului şi a strigat după ajutor. Medicii chemaţi de urgenţă au fost îngroziţi. Femeia pierduse mult sânge şi abia reuşea să mai respire. 

Pe acelaşi subiect

"În concediu, da. A venit să mă vadă, să stăm şi noi la un grătar şi uitaţi în ce situaţie a ajuns. E vânătă toată, e desfigurată", spune Mihai Bordică, tatăl victimei.

"Este foarte traumatizată. Este în incapacitate de muncă, nu poate sta în picioare, nu poate mânca", spune Luminiţa Bordică, mama victimei.

Femeia locuieşte în Franţa de 15 ani, însă păstrase legătura cu avocatul. Cei doi avuseseră o relaţie în urmă cu mulţi ani. 

"Chiar dacă în acest caz se discută despre doi foşti iubiţi, trebuie să existe consimţământ actului sexual. Orice formă de îngrădire, orice formă de dominare care conduce la apariţia unui act sexual forţat are legătură cu noţiunea de viol", spune Radu Leca, psiholog.

Avocatul a fost condamnat la 5 ani de închisoare în trecut

Imediat după atacul brutal, bărbatul a fost încătuşat şi dus la psihiatrie, însă a ieşit la scurt timp şi se află în libertate. Când a aflat vestea, femeia a izbucnit în plâns.

Nu este prima dată când avocatul îşi pierdut controlul. În iulie, a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru tentativă de omor după ce se certase cu un vecin pe un loc de parcare şi a ajuns să-l lovească cu o cazma în cap. Bărbatul a fost prins la volan cu permisul supendat, iar în urmă cu 15 ani a avut un conflict cu poliţiştii în trafic. 

Avocatul este cercetat pentru loviri sau alte violenţe, însă familia femeii vrea să-i schimbe încadrarea în tentativă de omor din cauza rănilor extreme. Victima ar putea avea nevoie de o operaţie, din cauza unei acumulări de sânge la nivelul creierului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Tânăra desfigurată de avocatul din Iaşi cu cazier stufos: "S-a urcat pe mine, a vrut să mă violeze"