Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânără din Capitală, snopită în bătaie după o greşeală în trafic: 'Mă gândeam că îmi pierd viaţa'

Încă un episod de violenţă în trafic arată că suntem în pericol pe şosele! O tânără din Capitală a fost umilită şi bătută de doi agresori, un bărbat şi o femeie, cărora le-a tăiat calea din greşeală. Atacatorii sunt liberi şi acum.

de Redactia Observator

la 11.07.2018 , 22:11

Încă un episod de violenţă în trafic arată că suntem în pericol pe şosele! O tânără din Capitală a fost umilită şi bătută de doi agresori, un bărbat şi o femeie, cărora le-a tăiat calea din greşeală. Atacatorii sunt liberi şi acum, chiar dacă incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Singura greşeală a tinerei de 21 de ani a fost să taie calea unei maşini. A ignorat incidentul şi a oprit la un magazin fără să ştie că e urmărită de celălalt şofer. Coşmarul a început în momentul în care s-a întors la autoturism. 

GABRIELA, victimă:

Vezi și

M-a scuipat el, ea mi-a dat o palmă. (...) a zis că vrea să îmi scoată ochiul. El mi-a dat un picior în ochi, a început să îmi curgă sânge. Mă gândeam doar că o să îmi pierd viaţa, că o să îmi pierd un ochi.

Deşi atacul a avut loc pe unul dintre cele mai mari bulevarde din Bucureşti, nimeni nu a intervenit. Agresorii au apucat să fugă. 

O singură cameră video de supraveghere a surprins incidentul, iar imaginile au fost deja ridicate de poliţişti, dar sunt de slabă calitate şi nu se disting nici măcar maşinile parcate în zonă.

Astfel, tânăra a apelat la Facebook, unde a povestit clipele de groază, în speranţa că agresorii ei vor fi găsiţi. 

MIRELA DRUGĂ, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei:

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe.

Experţii vorbesc despre un fenomen violent în rândul şoferilor.

GABRIEL DIACONU, psihiatru:

În felul în care noi suntem educaţi în România, să îi protejăm pe cei din prejur, la volan ca prin minune dispare. Toţi cei 7 ani de acasă, toate educaţia dispar. Şi mult prea uşor se dă permis de conducere în România.  Evaluările psihologice sunt rudimentare.

MIRELA DRUGĂ, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei:

În niciun caz nu este indicat să ne rezolvăm problemele pe cont propriu (...) să ne facem singuri dreptate. Pentru asta există Poliţia, pentru asta există 112.

Ultima campanie a Poliţiei Române împotriva violenţei în trafic a avut loc în anul 2008. Incidentele nu sunt raportate în nicio statistică sau bilanţ, aşa că nu ştie exact câte victime fac şoferii agresivi. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Tânără din Capitală, snopită în bătaie după o greşeală în trafic: 'Mă gândeam că îmi pierd viaţa'