Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânăra din Ilfov bătută de iubit a obţinut ordin de protecţie

Tânăra în vârstă de 33 de ani, bătută de iubit în interiorul unei curăţătorii din Domneşti, judeţul Ilfov, a cerut şi obţinut un ordin de protecţie împotriva agresorului ei.

de Redactia Observator

la 09.12.2018 , 16:43

Tânăra din Ilfov bătută de iubit a obţinut ordin de protecţie Tânăra din Ilfov bătută de iubit a obţinut ordin de protecţie - Observator

Tânăra în vârstă de 33 de ani, bătută de iubit în interiorul unei curăţătorii din Domneşti, judeţul Ilfov, a cerut şi obţinut un ordin de protecţie împotriva agresorului ei.

Femeia a depus plângere împotriva bărbatului şi a cerut judecătorilor să emită un ordin de protecţie împotriva fostului ei iubit, de teamă că acesta va continua să o urmărească şi să o agreseze.

Drept urmare, Judecătoria Cornetu a admis cererea tinerei şi a decis ca agresorul să nu se mai apropie la mai puţin de 200 de metri de ea şi să nu o contacteze sub nicio formă.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Decizia judecătorilor a fost executorie, însă agresorul a făcut apel împotriva deciziei.

"Dispune emiterea unui ordin de protecţie, prin care se stabilesc în sarcina pârâtului, timp de 6 luni de la data pronunţării prezentei hotărâri, următoarele măsuri-obligaţii şi interdicţii: - Obligarea pârâtului la păstrarea unei distanţe minime de 200 m faţă de reclamanta, faţă de locuinţa acesteia situată în (...) de locul de muncă al reclamantei - interzicerea oricărui contact inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod, cu reclamanta", se arată în decizia Judecătoriei Cornetu.

Totuşi, pentru ca astfel de episoade violente să nu se mai repete, femeia a plecat din ţară.

Tânără bătută de iubit într-o curăţătorie din Ilfov

Tânăra a fost bătută cu sălbăticie şi abandonată într-o baltă de sânge de agresorul care locuieşte în Domneşti, judeţul Ilfov.

Totul s-a întâmplat în urmă cu aproximativ două luni, în interiorul unei curăţătorii pe care femeia o deţine.

Scenele violente au fost surprinse de camerele de supraveghere, iar imaginile au fost ridicate chiar de agresor şi postate pe Facebook.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Limitaţi accesul copiilor la reţelele sociale?
Observator » Evenimente » Tânăra din Ilfov bătută de iubit a obţinut ordin de protecţie