Antena Meniu Search
x

Tânără însărcinată în 25 de săptămâni, răpusă de coronavirus în Alba. Nici copilașul nu a putut fi salvat

O tânără de 33 de ani din satul Tătârlaua, comuna Cetatea de Baltă, județul Alba, însărcinată în 25 de săptămâni și confirmată cu noul coronavirus, a murit vineri după-amiaza în izolatorul Secției de ATI a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.08.2020, 11:49

Tânără însărcinată în 25 de săptămâni, răpusă de coronavirus în Alba. Nici copilașul nu a putut fi salvat
Tânără însărcinată în 25 de săptămâni, răpusă de coronavirus în Alba. Nici copilașul nu a putut fi salvat - Profimedia / imaginie ilustratuvă
  • Se pare că tânăra a luat virusul de la fratele ei, întors recent din Spania.
  • Mama femeii a murit în urmă cu aproximativ 10 zile, răpusă tot de coronavirus.

Surse medicale citate de ziarulunirea.ro susțin că femeia era confirmată pozitiv cu noul coronavirus și se afla internată de trei săptămâni.

Din nefericire, nici copilașul nenăscut nu a putut fi salvat.

Inițial, femeia a fost internată la Târgu Mureș, cu probleme grave la plămâni, ulterior fiind transferată la Alba Iulia, la Spitalul Județean de Urgență, unde a fost stabilizată.

Se pare că fata a luat virusul de la fratele ei, întors recent din Spania. De asemenea, mama tinerei, și ea infectată cu noul coronavirus, a murit în urmă cu aproximativ 10 zile.

Până vineri, 7 august, în județul Alba erau raportate 807 cazuri (12 noi), 606 de persoane vindecate, 33 decese, 46.415 teste efectuate (666 de teste, în ultimele 24 de ore).

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Tânără însărcinată în 25 de săptămâni, răpusă de coronavirus în Alba. Nici copilașul nu a putut fi salvat