Antena Meniu Search
x

Un acvariu plin cu 4 tone de apă s-a spart la muzeul acvatic din Constanţa. O tânără de 16 ani a fost rănită

Un acvariu plin cu patru tone de apă s-a spart astăzi la muzeul acvatic din Constanţa. O tânără de 16 ani aflată la niciun metru de el a fost rănită. Fata venise chiar de ziua ei să viziteze acvariul aflat pe faleza cazinoului.

de Redactia Observator

la 15.08.2019, 21:13

Vezi și

Un acvariu plin cu patru tone de apă s-a spart astăzi la muzeul acvatic din Constanţa. O tânără de 16 ani aflată la niciun metru de el a fost rănită. Fata venise chiar de ziua ei să viziteze acvariul aflat pe faleza cazinoului. La un moment dat geamurile groase de doi centimetri au cedat iar sticla a rănit-o la picior.

Reprezentanţii acvariului spun că cel mai probabil totul s-a întâmplat după ce recipientul în care erau mai mulţi peşti a fost lovit. Imediat după incident, muzeul a fost închis vizitatorilor.

Nu este prima dată când se întâmplă asta. În urmă cu mai bine de doi ani un alt acvariu a cedat după ce unul dintre vizitatori l-a lovit în mod repetat încercând să atragă atenţia peştilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un acvariu plin cu 4 tone de apă s-a spart la muzeul acvatic din Constanţa. O tânără de 16 ani a fost rănită