Antena Meniu Search
x

O tânără din Sibiu a murit după ce a fost plimbată între două spitale: 'Nu vedeți câtă lume e? N-am ce să vă fac'

O tânără de 39 de ani din Sibiu și-a pierdut viața după ce i-a venit rău pe stradă și a fost plimbată între două spitale din cauză că era... aglomerat.

O tânără de 39 de ani din Sibiu și-a pierdut viața după ce i-a venit rău pe stradă și a fost plimbată între două spitale din cauză că era... aglomerat.

Totul s-a întâmplat pe 28 decembrie, atunci când Maria Ciorogar a plecat împreună cu mama sa în oraș. La un moment dat, femeile s-au despărțit, iar după câteva zeci de minute, fiica și-a sunat mama și i-a spus că se simte foarte rău.

Mama Mariei a ajuns în scurt timp la fiica sa și împreună au luat un taxi pentru a merge la spital. Pe drum, tânăra a început să vomite, iar taximetristul chiar a oprit de câteva ori pentru ca fata să verse pe șosea.

În momentul care au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Sibiu, cele două femei au fost puse să aștepte, în timp ce Maria continua să se simtă din ce în ce mai rău și să continue să vomite. Cu toate acestea, cele două au stat pe un scaun timp de 5 ore.

Pe acelaşi subiect

"La Urgență, acolo, de la un ghișeu în stânga ne-a spus o doamnă mai grăsuță că ei ce să ne facă acolo, că nu vedem câtă lume e? Că așteptăm cel puțin 5 ore. Atunci am zis să stăm totuși pe un scaun. M-am dus apoi la o doamnă asistentă să iau o fișă să completez. Și ea m-a repezit. Că nu imi dă nimic, că e lume foarte multă, că nu are ce să îmi facă. I-am spus că fata se simte foarte rău, că vomită, că o doare capul… Și atunci ea a zis că dacă nu ne convine să mergem la Spitalul Militar", a declarat Paraschiva Ciorogaru, mama Mariei, pentru jurnaliștii de la oradesibiu.ro.

Astfel, mama tinerei a chemat un alt taxi și au mers împreună la Spitalul Militar, acolo unde situația s-a repetat. Cele două au fost nevoie să aștepte până când un medic i-a făcut un EKG tinerei și apoi a chemat o ambulanță care a dus-o pe Maria înapoi la... Spitalul Județean Sibiu.

Maria Ciorogaru a ajuns din nou la UPU, de această dată cu ambulanța SMURD și în stare foarte gravă.

"Eu când am ajuns la Urgență pe ea o resuscitau deja. După care a ieșit cineva și mi-a dat bijuteriile și hainele tăiate de pe ea. Au ajuns acolo și prietenii ei. Ne-au lăsat pe toți înăuntru să o vedem. Brusc, toți vorbeau frumos. Atunci nu mai era lume, nu mai era aglomerat, erau paturi, atunci au putut să ne lase înăuntru", a explicat mama Mariei.

Din nefericire, Maria nu a mai putut fi salvată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O tânără din Sibiu a murit după ce a fost plimbată între două spitale: 'Nu vedeți câtă lume e? N-am ce să vă fac'