Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ea este tânăra şoferiţă care a intrat într-un TIR, la Herculane. Stana a murit pe loc

O tânără şoferiţă a intrat într-un TIR, după ce a făcut infarct la volan. Accidentul în care Stana a murit pe loc a avut loc marţi de dimineaţă. Femeia era din Topleţ şi în urma ei a rămas orfan de mamă un băieţel.

de Redactia Observator

la 19.09.2018 , 17:52

O tânără şoferiţă a intrat într-un TIR, după ce a făcut infract la volan, la Herculane. Accidentul în care Stana a murit pe loc a avut loc marţi de dimineaţă. Femeia era din Topleţ şi în urma ei a rămas orfan de mamă un băieţel.

Potrivit şefului serviciului rutier Caraş Severin, comisar Dorin Ţugmeanu, tânăra conducea un Audi spre Băile Herculane, dinspre Topleţ. A pătruns pe contrasens şi a lovit frontal un TIR înmatriculat în Bulgaria, care circula regulamentar. 

"Se pare că accidentul s-a produs pe fondul neatenţiei, având în vedere că în zonă e drum drept, cu două benzi de circulaţie pe sens, desparţite prin linie continuş. Maşina femeii pur şi simplu a intrat pe sensul opus.", a declarat la momentul accidentului Dinu Nicorici, purtatorul de cuvant al IPJ Caras- Severin.

Articolul continuă după reclamă

Familia tinerei a precizat că Stana a făcut infarct la volan, conform concluziei medicilor legişti.

Zeci de mesaje de condoleanţe pentru familia Stanei au curs pe facebook, după accident. Paginile prietenilor şi ale rudelor au fost marcate cu doliu, vestea morţii Stanei şocând comunitatea. Tânăra era căsătorită la Herculane şi avea un băieţel de aproximativ 10 ani.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Ea este tânăra şoferiţă care a intrat într-un TIR, la Herculane. Stana a murit pe loc