Antena Meniu Search
x

Video Tânărul de 19 ani, dispărut în zona Corbu, a fost înghiţit de valuri în timp ce tatăl său încerca să-l înveţe să înoate

S-a încheiat sezonul la mare, însă şirul tragediilor pare fără sfârşit. Un tânăr de 19 ani a dispărut în valuri pe plaja din Corbu. Băiatul ar fi intrat în apă împreună cu tatăl său care voia să-l înveţe să înoate şi a fost înghiţit de valuri. De ieri după-amiază, mai multe bărci, scafandri şi elicoptere SMURD încearcă să-i dea de urmă. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 09.09.2022, 20:04

Vezi și

Căutările au început imediat după dispariţie, dar au fost oprite la lăsarea nopţii. Azi-dimineaţă, la ora opt, misiunea a fost reluată. Zadarnic însă. Tânărul venise la mare împreună cu familia. A intrat în apă împreună cu tatăl său care voia să-l înveţe să înoate. S-a depărtat de mal şi o secundă de neatenţie i-a fost fatală: a dispărut fără urmă în valurile furioase.

Tânărul de 19 ani, dispărut în zona Corbu, era în vacanţă cu familia

Tânărul de 19 ani era din Bucureşti şi a venit împreună cu familia pe plaja de la Corbu. Zona este sălbatică şi neamenajată şi nu există salvamari. Iar ieri, la fel ca şi azi, vântul a suflat cu putere, iar marea a fost foarte agitată. 

Marian Ciulei, șef scafandri ISU Dobrogea: Din cauza valurilor, vizibilitatea este scăzută şi condiţii de vânt puternice. 

Pe acelaşi subiect

Oana Manoilă, ISU Dobrogrea: Au intervenit 15 scafandri din cadrul ISU Dobrogea. Elicopterul SMURD, Ambarcaţiunea TARGA din Portul Tomis şi Ambulanţa de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa.

Plaja Corbu face parte din Rezervaţia Biosferei Delta Dunării, împreună cu cele de la Vadu şi Midia. A devenit, în ultimii ani, un loc tot mai căutat de turiştii dornici de linişte şi nisip fin, pentru că şi-a păstrat aerul de început de lume. 

''Venim aşa, scurt, nu pentru perioade mai lungi. Pentru linişte mai mult.'' 

''Acum trei ani am descoperit-o, acolo unde se construieşte acum şi mi-a plăcut.'' 

Din păcate, mulţi dintre cei care au ajuns pe litoral anul acesta au căutat senzaţii tari şi au intrat în apă pe vreme rea. Marea nu i-a iertat. Optsprezece oameni s-au înecat, printre care şi un salvamar aflat în misiune. Alţi doi sunt încă dispăruţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tânărul de 19 ani, dispărut în zona Corbu, a fost înghiţit de valuri în timp ce tatăl său încerca să-l înveţe să înoate