Antena Meniu Search
x

Video Tărâm magic de Crăciun în Satu Mare. Clădirile oraşului, îmbrăcate în acadele sau cadouri colorate

Un proiect început anul trecut, continuă şi în anul pandemiei! Municipul Satu Mare s-a transformat într-un tărâm magic de Crăciun. Cum iluminatul festiv şi bradul din centrul oraşului nu au fost suficiente, autorităţile locale au dat drumul şi proiecţiilor speciale pe clădirile oraşului. Spre bucuria localnicilor care admiră oraşul şi apoi inundă reţelele de socializare cu instantaneele surprinse pe străzi.

de Redactia Observator

la 04.12.2020, 15:16

Vezi și
  • Părinţii şi-au scos la plimbare micuţii în Piaţa Libertăţii din Satu Mare.
  • Copiii au fost cei mai fascinaţi de imaginile proiectate pe clădirile din centrul oraşului.

Răspândirea magiei de Crăciun în Satu Mare. Este proiectul inedit pus la cale încă de anul trecut de către autorităţile locale, proiecţii de Crăciun în cartiele mari, dar şi pe clădirile simbol ale oraşului. Primele imagini au apărut în cartierul Micro 16.

"Din punctul meu de vedere, este o idee foarte bună. Ce lipseşte de aceste sărbători? Sincer, ce lipseşte, lumea. Căldura asta, apropierea între oameni cred că lipseşte".

Părinţii şi-au scos la plimbare micuţii în Piaţa Libertăţii din Satu Mare.

Copii au fost cei mai fascinaţi de imaginile proiectate pe clădirile din centrul oraşului.

"Îţi plac? Mult. Sunt frumoase?"

"Da, sunt frumoase"

"Am înţeles că vor fi mai multe clădiri în oraş, să le vedem şi pe alea. Sperăm să fie mai diferit un pic". 

Clădirile din Satu Mare, îmbrăcate în acadele de Sărbători

Seara trecută, Hotelul Dacia, dar şi pe Biblioteca Judeţeană au fost îmbrăcate în acadele, case de turtă dulce sau cadouri colorate.

Alexandra Ardelean, purtator de cuvant Primaria Satu Mare: "Ideea acestui proiect a pornit de fapt de anul trecut, doar că anul trecut au fost proiecţii doar pe clădirile simbol ale oraşului, iar anul acesta proiecţiile au ajuns în cartierele din municipiul Satu Mare ca să aducem spiritul sărbătorilor mai aproape de sâtmăreni".

Atmosfera de sărbătoare a ajuns şi în inimile localnicilor.

Iar o dată cu primele proiecţii au apărut şi primele reacţii pe reţelele de socializare. Sutele de poze au strâns mii de aprecieri. Proiectul inedit va continua şi anul următor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Tărâm magic de Crăciun în Satu Mare. Clădirile oraşului, îmbrăcate în acadele sau cadouri colorate